Avcılarlı Sporcular Uluslararası Osmangazi Maratonu’nda

Avcılarlı Sporcular Uluslararası Osmangazi Maratonu’nda

Avcılarlı Sporcular Uluslararası Osmangazi Maratonu’nda

Kazandığı kupalarla adından sıkça söz ettiren Avcılar Belediyesi Spor Kulübü, Uluslararası Osmangazi Maratonu’nda 2 kupa kazandı. Bu arada Avcılar Belediyesi Spor Kulübü Triatlon Takımı, sağlıklı yaşam’a dikkat çekmek için Avcılar’dan Bursa’ya pedal çevirdi.
Osman Gazi’yi Anma ve Bursa’nın Fetih Şenlikleri çerçevesinde bu yıl 15.’si düzenlenen Uluslararası Osmangazi Tarihi Kent Koşusu Bursa’da gerçekleştirildi. Türkiye’nin yanı sıra farklı ülkelerden yaklaşık bin’e yakın sporcunun katılım gösterdiği maratona Avcılar Belediyesi Spor Kulübü 29 sporcu ile katıldı. Kıyasıya mücadele eden Avcılarlı sporculardan Emine Zeybek kendi yaş kategorisinde 2. olurken, Betül Pak kendi yaş kategorisinde 3.lüğü elde etti.

Maratona pedal çevirdiler
Maraton öncesi ‘Sağlıklı Yaşam’a dikkat çekmek isteyen Avcılar Belediyesi Spor Kulübü Triatlon Takımı’nın 10 sporcusu İstanbul’dan Bursa’ya pedal çevirdi. Kazandığı madalyalarla adından sıkça söz ettiren Avcılarlı sporcular bu kez sağlıklı yaşam için yaptıkları yolculukla spor severlerin takdirini kazandı.


Güncel 19.04.2022 15:00:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Pegasus Hava Yolları, Chelsea Futbol Kulübü'nün resmi hava yolu partneri oldu

2

Adana'da yaralı bulunan kerkenez tedaviye alındı

3

Mersin'de 16 yaşındaki Hiranur'un öldürülmesine ilişkin 3 sanık hakim karşısında

4

Osmaniye’de adalet öğrencileri klavye hızında yarıştı

5

Rönesans Holding'in "Sürdürülebilir Geleceği Tasarla" yarışması sonuçlandı

6

Sahte alkol gözde geri dönülmez hasarlara yol açabiliyor

7

Peugeot 7. Mardin Bienali'nin ana sponsorluğunu üstlenecek

8

Beyin ve sinir cerrahları Gaziantep'teki toplantıda bir araya geldi

9

Konyaaltı ilçesinde spor kursları başladı

10

GÜNCELLEME - Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki kaçak yapıların yıkımına başlandı