Avukat Şefik Akın Baro Başkanlığı’na Aday oldu

Avukat Şefik Akın Baro Başkanlığı’na Aday oldu

Osmaniye’nin tanınmış ve sevilen avukatlarından Şefik Akın yaklaşan Osmaniye Avukatlar Barosu seçimi için aday olduğunu açıkladı.

Osmaniye’nin tanınmış ve sevilen avukatlarından Şefik Akın yaklaşan Osmaniye Avukatlar Barosu seçimi için aday olduğunu açıkladı.

Osmaniye Avukatlar Baro Başkan Adayı Avukat Şefik Akın yaptığı açıklama, Osmaniye’de uzun süredir avukatlık yaptığını ve meslektaşlarının sorunlarını gayet iyi bildiğini ifade ederek,”Seçildiğim takdirde 24 saat arkadaşlarımın yanında olacağım. Ben şahsım olarak uzun yıllardan bu yana baroda yöneticilik yapıyorum ve bugüne kadar bize gelen hiçbir arkadaşımızın işini aksatmadan yaptık. Seçildiğim takdirde de arkadaşlarımın rahat ortamda çalışması için bana düşen ne varsa yapacağım”dedi.   



Osmaniye 14.10.2024 16:32:00 0
Anahtar Kelimeler: Avukat Şefik Başkanlığı’

İlginizi Çekebilir

1

Samsung Solve for Tomorrow Elçisi seçilen 10 takım açıklandı

2

Kahramanmaraş'ta zeytin üreticilerine budama ve gübreleme uyarısı

3

Osmaniye’de öğrencilerden Ramazan’a özel manevi söyleyişler

4

Osmaniye’de 32 okulun katıldığı masa tenisi turnuvası sona erdi

5

Osmaniye’de ilk kez düzenlenen genç kızlar kriket il seçmesi sona erdi

6

İDSO DenizBank Konserleri'nde Lina Gonzales Granados ve Gülsin Onay sahne alacak

7

MHR GYO'dan 2025'te 489 milyon lira kar

8

Sinangil Hatay'da sosyal sorumluluk projesi düzenliyor

9

Sergei Tchoban'ın "Zaman Katmanları Arasında" sergisi açıldı

10

Honor MWC 2026'da yapay zeka ekosistemi yol haritasını paylaştı