Avusturya Futbol Ligi Tipico Bundesliga Vodafone TV'de

Avusturya Futbol Ligi Tipico Bundesliga Vodafone TV

Avusturya Futbol Ligi Tipico Bundesliga Vodafone TV'de

ISTANBUL (AA) - Vodafone TV kullanicilari, futbol dünyasinin önemli liglerinden Avusturya Futbol Ligi Tipico Bundesliga'nin 2020-2021 sezonunu hiçbir ek ücret ödemeden izleyebiliyor.

Vodafone'dan yapilan açiklamaya göre, Vodafone'un dijital TV servisi Vodafone TV, Avrupa liglerini yakindan takip eden futbolseverler için sundugu içeriklere bir yenisini daha ekledi.

SportRadar AG sirketiyle anlasma imzalayan Vodafone TV, Ingiltere Premiere Ligi, Almanya Bundesliga Ligi ve Portekiz Premier Ligi'nin ardindan kullanicilarina Avusturya Futbol Ligi Tipico Bundesliga'yi da izleme imkani sunuyor. Vodafone TV kullanicilari, Tipico Bundesliga'nin 2020-2021 sezonunu hiçbir ek ücret ödemeden izleyebiliyor.

Vodafone TV kullanicilari, 24 Ekim Cumartesi saat 18.00'de Austria Wien-FC Red Bull Salzburg, 25 Ekim Pazar saat 16.30'da LASK-Spusu SKN St. Pollen maçlarini izleyebilecek. Ayrica, her hafta 2 maç, sadece Vodafone TV'de yayinlaniyor.


- "Futbolsever kullanicilarimizi sevindirecek çok özel bir içerige ev sahipligi yapiyoruz"


Açiklamada görüslerine yer verilen Vodafone Türkiye Icra Kurulu Baskan Yardimcisi Engin Aksoy, sunlari kaydetti:

"Vodafone TV servisimizle Türkiye'nin dört bir yaninda müsterilerimize kaliteli TV ve video içerigini kesintisiz olarak ve uygun fiyatla sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda, özellikle futbolsever kullanicilarimizi sevindirecek çok özel bir içerige ev sahipligi yapiyoruz. Müsterilerimiz, futbol dünyasinin önemli liglerinden Avusturya Futbol Ligi Tipico Bundesliga'yi Vodafone TV'de hiçbir ek ücret ödemeden izleyebiliyor. Vodafone olarak, müsterilerimizin hayatini kolaylastiran ürün ve servislerle her zaman yanlarinda olmaya devam edecegiz."

SportRadar Kidemli AV Direktörü Lutz Tigges de "Vodafone TV'yi hizmetlerimizle desteklemekten ve Avrupa'nin önde gelen spor etkinliklerinden olan Avusturya Futbol Ligi'ni daha fazla izleyici ile bulusturmaktan son derece mutluyuz. Dünya çapindaki liglerle ve spor yayincilariyla is birliklerimizi artirmaya ve sporseverlere nerede olurlarsa olsunlar en iyi spor deneyimini yasatmak için çalismaya devam edecegiz." ifadelerini kullandi.

Verilen bilgiye göre, Avusturya Futbol Ligi, aralarinda Red Bull Salzburg, Rapid Wien, Austria Wien, SturmGraz gibi dünyaca ünlü takimlarin yer aldigi 12 takimdan olusuyor. 2018-2019 sezonunda yeni bir formatta oynanmaya baslayan Avusturya Futbol Ligi, toplam maç sayisinin da artmasiyla takipçilerine sezon boyunca enerjisi yüksek bir futbol söleni sunuyor. Avusturya Futbol Ligi'nde Shon Weissman, Patson Daka, Dominik Szoboszlai ve Hwant Hee-Chan gibi önemli futbolcular top kosturuyor.


- Binlerce seç-izle içerik


Vodafone TV, kullanicilarina, 24 saate kadar geri alma özelligi ile 90'i askin TV kanalini ve çogunlugu film, dizi, belgesel ve çizgi filmden olusan 6 binin üzerinde seç-izle içerigi akilli telefonlarindan, tabletlerinden, web'den ve Smart TV üzerinden izleme imkani sunuyor.

Google Play ve App Store online magazalarindan da erisilebilen Vodafone TV uygulamasi, bugüne kadar 3 milyon kez indirildi.



Politika 20.10.2020 11:12:51 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

2

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

3

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

5

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

6

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

7

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

8

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

9

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı

10

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da bazı belediye başkanları mazbatalarını aldı