Axess Business'tan Petrol Ofisi'nde geçerli kampanya

Axess Business

Axess Business'tan Petrol Ofisi'nde geçerli kampanya

ISTANBUL (AA) - Akbank ve Petrol Ofisi is birligiyle Akbank ticari kredi karti kullanicilari akaryakit harcamalarinda yüzde 7’ye varan indirim ve 50 TL chip-para ayricaliklarindan yararlanabiliyor.

Akbank'in açiklamasina göre, banka ve Petrol Ofisi is birligiyle Akbank ticari kredi karti kullanicilari akaryakit harcamalarinda yüzde 7'ye varan indirim ve 50 TL chip-para ayricaliklarindan yararlanirken, Petrol Ofisi AutoMatic Filo Yönetimi Sistemi ile araçlarindan inmeden temassiz, rahat ve güvenli akaryakit alimi yapabilecek.

Açiklamada görüslerine yer verilen Akbank Strateji, Dijital Bankacilik ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardimcisi Burcu Civelek Yüce, bu yeniligin ticari kartlarda, akaryakit sektörü ile son yillarda yapilan önemli is birliklerinden biri oldugunun altini çizdi.

Ticari kredi karti sahibi müsterilerinin sik sik akaryakit ödemsi yaptigini anlatan Yüce, "Bu alanda müsterilerimizi desteklemek amaciyla Petrol Ofisi ile bir is birligine imza attik. Müsterilerimiz için, güvenli ve temassiz ödeme imkâni saglayan ve finansal avantajlar sunan bir hizmeti hayata geçirdik. Akbank ticari kredi kartlarindan herhangi birine sahip müsterilerimiz, Petrol Ofisi istasyonlarinda yaygin olarak kullanilan AutoMatic Filo Yönetimi Sistemi’ne dâhil olup bu uzun soluklu ve kazandiran ayricaliktan faydalanabilirler." degerlendirmesinde buluindu.


- Akbank ticari kredi karti sahiplerine Petrol Ofisi'nde çok önemli avantajlar


Petrol Ofisi Perakende Direktörü Yigit Meral ise sahip olduklari altyapi ve teknoloji ile her alanda yenilikçi ürün ve hizmetleri sunmaya devam ettiklerini belirterek, sunlari kaydetti:

"Müsteri odakli yaklasimimizla, onlara en ideal destek ve çözümleri sunuyoruz. Akbank ile yaptigimiz bu is birligi de bunun en iyi örneklerinden biri. Bu kampanya ile Akbank ticari kredi karti sahipleri Petrol Ofisi'nde çok önemli avantajlara sahip oluyor. Üstelik müsterilerimiz, içinden geçtigimiz sürecin öneminden de yola çikarak, Petrol Ofisi Automatic Filo Yönetim Sistemi ile araçlarindan inmeden temassiz, rahat ve güvenli bir sekilde akaryakit alimi yapabilecekler.”

Meral, "Bu is birligine ek olarak, Akbank ticari kredi kartlari, Axess Business, Wings Business ve Axess KOBI, ayrica tüm sektörlerde 18 aya varan taksit firsati, ödenmesi gereken minimum tutarda yüzde 5 gibi cazip bir oran, borcun minimum ödeme tutarindan azinin ödenmesi durumunda kartin alisverise ve nakit çekimine kapanmamasi, birden çok kartta raporlama kolayligi ve her çalisan için farkli limit ve sektör tanimlama gibi birçok fayda sunuyor." ifadelerini kullandi.



Politika 13.07.2020 14:06:31 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkanı Özel, "Alanya Mitingi"nde konuştu:

2

CHP Genel Başkanı Özel, Antalya Gazipaşa'da "halk buluşması"nda konuştu:

3

CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki'den Gökhan Zan'la ilgili açıklama:

4

TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan, suç duyurusunda bulundu

5

Cumhur İttifakı'nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, kütüphane açılışında konuştu:

6

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

CHP Genel Başkanı Özel, Adana'da proje tanıtım toplantısı ve iftara katıldı:

8

CHP Genel Başkanı Özel, Adana'da konuştu:

9

CHP Genel Başkanı Özel, Osmaniye Düziçi'nde "halk buluşması"na katıldı:

10

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Isparta'da gençlerle buluştu