Ayakkabıcılar sitesinde yeni yatırımlar için imzalar atıldı

Ayakkabıcılar sitesinde yeni yatırımlar için imzalar atıldı

Ayakkabıcılar sitesinde yeni yatırımlar için imzalar atıldı

Ağrı’da birçok kişinin istihdamını sağlayacak Ayakkabıcılar Sitesinin yeni yatırımları için imzalar atıldı.
Ayakkabıcılar Sitesinde birçok vatandaşın istihdam edileceği 2 yeni üretim tesisinin gerekli işlemlerinin tamamlanmasının ardından düzenlenen törende imzalanan protokolle tesisler BARBARİS Ayakkabı ve Çanta ile DEKA Ayakkabı’ya tahsis edildi.
İlin ekonomisi ve istihdamına katkı sağlayacak hayırlı işlerle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Vali Dr. Osman Varol, kente ve hemşerilere hayırlı olması temennisi ile protokolü imzaladı.
Ağrı Valiliği Toplantı Salonunda düzenlenen Protokol İmza Töreni’ne Vali Dr. Osman Varol’un yanı sıra, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, BARBARİS Ayakkabı ve Çanta ile DEKA Ayakkabı firmasının yetkilileri katıldı.


Güncel 9.11.2021 14:55:53 0

İlginizi Çekebilir

1

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

2

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

3

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

4

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

5

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

6

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı

7

Kahramanmaraş'ta şehit 20 askerin ismi fidanlarda yaşayacak

8

Mersin Valisi Toros, 11 aylık asayiş verilerini değerlendirdi:

9

Mersin'in Akdeniz ilçesinde alışveriş merkezleri denetlendi

10

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaşlarla buluştu