Aydemir: ‘Dadaş Gönüller Cumhurbaşkanımızla müftehir’

Aydemir: ‘Dadaş Gönüller Cumhurbaşkanımızla müftehir’

Aydemir: ‘Dadaş Gönüller Cumhurbaşkanımızla müftehir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Anadolu coğrafyasını aşk ve iman ile uyandıran Türkiye Yüzyılının Mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Dadaş Gönüller dünya durdukça müftehir olacaklardır. ‘ dedi.
Aydemir Saha Çalışmalarını Sürdürüyor
Milletvekili Aydemir saha çalışmaları kapsamında Memur Sen’i ziyaret etti, Çaykara, Ayazpaşa ve Cumhuriyet Caddelerinde esnafla buluştu, vatandaşlarla 14 Mayıs’a ilişkin değerlendirmeleri paylaştı. Milletvekili Aydemir, dadaşların 5 Mayıs AK Parti Erzurum mitinginde siyasi tarihin en özel sayfalarında yer alacak bir AK bir duruş sergilediklerini belirtti.
Milletvekili Aydemir, ‘Erzurumluluk ruhunu vurgulayarak, Vatanın birliği, milletin bütünlük ve beraberliği, devletin dirliği kaydında tarih yazan Abide liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza teveccüh ve desteklerini ortaya koyan kardeşlerimize müteşekkiriz. ‘ dedi.
Aydemir ve Ilıcalı’dan Memur-Sen İstişaresi
22 ve 26’ıncı dönem Milletvekili Mustafa Ilıcalı ile birlikte Memur-Sen’i ziyaret eden Milletvekili Aydemir güncel siyasi ve sosyal gelişmeleri istişare etti. Memur-Sen’in Mehmet Akif İnan’ın vediası, mirası ve ifadesi olduğunu kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Ufuk şahsiyet merhum İnan’ın eser ve hatıralarını diri tutmak hepimizin borcudur. ‘ değerlendirmesini yaptı.
Aydemir’den Esnaf, Eşraf ve Vatandaşlarla Buluşma
Saha çalışmalarında esnaf, eşraf ve vatandaşlarla buluşmayı sürdüren Milletvekili Aydemir Çaykara, Ayazpaşa ve Cumhuriyet Caddelerinde dadaşlarla buluştu ve hayati önemdeki 14 Mayıs seçimlerine dönük öngörü ve tespitleri aldı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik dadaş vefasının emsalsiz ve tarifsiz bir saygı ve sevginin ifadesi olduğunu aktardı.
Türk Dünyasından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Destek
Ziyaretlerinde, katıldığı KEİPA Genel Kurulu ve Özbekistan referandumu gözlemciliği odağında Türk Dünyası’nın verdiği ilhama değinen Milletvekili Aydemir, ‘Türk Dünyası tarihte hiç olmadığı kadar birlik ve beraberlik içinde hareket ediyor. Türk devletleri arasında onlarca teşkilat oluşumu gerçekleşiyor; ülkelerin kalkınması gelişmesi için ortak projeler yapılıyor. Bütün bunların mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Milliyetçi bakış, 14 Mayısta Cumhurbaşkanımız etrafında firesiz kenetlenecektir inşaallah.’ İfadelerine yer verdi.


Politika 7.05.2023 13:19:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 2 gündür haber alınamayan kadın evinde ölü bulundu

2

Antalya’da hakkında 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan firari yakalandı

3

Isparta'da "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" başladı

4

Antalya'da muz bahçesinde yangın

5

Burdur'da "Yörük Çalıştayı" temsili Yörük göçüyle başladı

6

Türk Yıldızları, Mersin semalarında prova uçuşu yaptı

7

Burdur'da evde çıkan yangında bir kişi dumandan etkilendi

8

Adana Demirspor, Trabzonspor maçının hazırlıklarına devam etti

9

Antalya'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Futbolda Selectum Junior World Cup Antalya başladı