Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tiyatroseverleri ’Bardakçı Baba’ ile buluşturuyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tiyatroseverleri ’Bardakçı Baba’ ile buluşturuyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tiyatroseverleri ’Bardakçı Baba’ ile buluşturuyor

Bugüne kadar binlerce tiyatroseveri birbirinden güzel oyunlarla buluşturan Aydın Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ’Bardakçı Baba’ oyunu ile perde diyecek.

Toplum içerisinde var olan batıl inançların nasıl bir sömürü sistemine dönüştüğünü konu edinen oyun, 3-4-5 Mayıs tarihlerinde sahnelenecek. Oyun Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu’nda saat 20.30’da tiyatroseverlerle buluşacak. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu kursiyerlerinin sahne alacağı oyunun yazarlığını Yunus Emre Gümüş, yönetmenliğini ise Cafer İlhan yapıyor. 3 gün boyunca sahnelenecek ’Bardakçı Baba’ oyunu tamamen ücretsiz olarak tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak.

Şehir Tiyatrosu’nun tam bir okul gibi çalıştığını ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Ekibimiz hem oyunculuğa gönül veren gençlerimize fırsat sunuyor hem de tiyatroseverleri birbirinden güzel oyunlarla buluşturuyor. Özenle hazırlanan oyunlarımıza tüm Aydınlıları davet ediyorum” dedi.


Güncel 2.05.2023 14:39:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı