Aydın’da 11 bin 215 kişiye siber suçlarla ilgili eğitim verildi

Aydın’da 11 bin 215 kişiye siber suçlarla ilgili eğitim verildi

Aydın’da 11 bin 215 kişiye siber suçlarla ilgili eğitim verildi

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde 11 bin 215 kişiye siber suçlarla ilgili eğitim ve bilgilendirme semineri verildi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından siber suçların gerçekleşmeden engellenmesi, maddi manevi zararların en aza indirgenmesi, farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetlerinde oluşturulan SİBERAY projesinde il genelinde eğitimler devam ediyor. Son olarak Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan işbirliği çerçevesinde ortaokul ve lise öğrencilerine, Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı, Siber Zorbalık, Teknoloji Bağımlılığı, Dijital Okur Yazarlık, konularında seminer verildi. Bu tür eğitimlerin önümüzdeki günlerde de farklı okul kurum ve kuruluşlarda devam edeceği öğrenildi.

Ayrıca, tüm il genelinde yapılan seminer ve bilgilendirme çalışmalarında ise 54 okulda dahil olmak üzere toplamda 11 bin 215 kişiye siber suçlarla ilgili eğitim verildi.


Güncel 2.12.2022 10:15:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

2

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

4

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

5

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

9

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

10

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu