Aydın’da imzalar Karacasu için atıldı

Aydın’da imzalar Karacasu için atıldı

Aydın’da imzalar Karacasu için atıldı

Aydın’ın Karacasu ilçesinde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından tarım arazilerinin sulanmasına katkı sağlayan yerüstü sulaması ikmali şebekesi yapılacak.

Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Bölge Müdürlüğü tarafından Karacasu’nun Güzelköy ve Çamköy mahallelerine arazi sulamasına destek olacak olan yerüstü sulaması ikmal şebekesi yapılacak. Bu çerçevede DSİ 21. Bölge Müdürlüğü, “Aydın Karacasu Güzelköy ve Çamköy Yerüstü Sulaması İkmali” için protokol imza töreni gerçekleştirdi. DSİ 21. Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu tarafından imzalanan protokol çerçevesinde 2 mahallede toplam 2 bin 100 dekar tarım arazinin sulanması sağlanacak.

Konu ile ilgili DSİ 21. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre “Aydın Karacasu Güzelköy ve Çamköy Yerüstü Sulaması İkmali işinin sözleşmesi Bölge Müdürümüz Emrah Köleoğlu tarafından imzalanmıştır. Sözleşme çerçevesinde Karacasu ilçesine bağlı Güzelköy ve Çamköy mahallelerinde 2 bin 100 dekar zirai arazinin sulanması için gerekli borulu sulama şebekesi ve sanat yapıları inşa edilecektir. Sözleşme bedeli 48 milyon 21 bin 21,21 TL olup, işin süresi 600 takvim iş günüdür” ifadelerine yer verildi.


Güncel 26.01.2023 09:41:32 0

İlginizi Çekebilir

1

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

2

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

3

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

4

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

5

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Karsan, ILO ve Borçelik işbirliğiyle meslek liselerindeki kız öğrencileri iş hayatına hazırlayacak

8

Hatay'da "Desenlerde Çoğalan Kültürel Hafıza ve Dayanışma Projesi" etkinliği düzenlendi

9

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek, Muhittin Böcek'i cezaevinde ziyaret etti

10

ÜNLÜ & Co Kadın Teknoloji Girişimcileri Akademisi yeni dönemine başladı