Aydın’ın su kaynakları masaya yatırıldı

Aydın’ın su kaynakları masaya yatırıldı

Aydın’ın su kaynakları masaya yatırıldı

Önemli tarım kentlerinden olan Aydın’ın su kaynakları ve son durumu Kuraklık İzleme ve Değerlendirme Toplantısı’nda masaya yatırıldı.

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta başkanlığında gerçekleştirilen Kuraklık İzleme ve Değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya video konferans sistemiyle katılan DSİ 21. Bölge Müdürü Emrah Köleoğlu, Aydın, Muğla ve Denizli illerindeki son durumlar hakkında bilgi verdi. Aydın’ın su kaynakları, depolama tesisleri ve içme suyu durumları ile ilgili bilgi aktaran Köleoğlu, 2023 yılında planlanan sulama faaliyetleri hakkında da bilgi verdi.

Toplantı ile ilgili DSİ 21. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “DSİ Genel Müdürümüz Mehmet Akif Balta başkanlığında merkez ve taşra teşkilatlarıyla gerçekleşen Kuraklık İzleme ve Değerlendirme toplantısına, Bölge Müdürümüz Emrah Köleoğlu, Bölge Müdür Yardımcılarımız ve Şube Müdürlerimiz video konferans sistemi aracılığıyla katılım sağladı. Gerçekleşen toplantıda Bölge Müdürümüz Emrah Köleoğlu, Aydın, Denizli ve Muğla illerinde bulunan depolama tesislerinin son durumu ile planlanan 2023 yılı sulama faaliyetleri ve içme suyu durumlarına ilişkin bilgi verdi” ifadelerine yer verildi.


Güncel 2.02.2023 12:51:50 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da itfaiye ekipleri AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

3

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

4

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

6

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

7

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

8

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

9

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

10

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı