Aydınlı gazeteciler seslerini suyun altından duyurmaya çalıştı

Aydınlı gazeteciler seslerini suyun altından duyurmaya çalıştı

Aydınlı gazeteciler seslerini suyun altından duyurmaya çalıştı

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Aydın’da görev yapan basın mensupları, Kuşadası’nda tüplü dalış ile su altında ‘Yerel Medyana Sahip Çık’ yazılı pankart açarak seslerini duyurmaya çalıştı.
35 gazetecinin katıldığı etkinlikte, basın mensupları su altının eşsiz güzelliğini inceledi. Kuşadası’nda gerçekleştirilen etkinlikte Su Altı Kulübü ekibi tarafından verilen eğitimin ardından 4’lü gruplar halinde alıştırma ardından da su altı dalışı gerçekleştiren basın mensupları, yaklaşık 4 saat süren su altı etkinliğinde büyük keyif yaşadı.
Aydınlı Gazeteciler, su altında ABGC tarafından hazırlanan ‘Yerel Medyana Sahip Çık’ yazılı pankart açtı. Yerel basına destek verilmesi için farkındalık oluşturmak isteyen basın mensupları suyun altından seslerini duyurmaya çalıştı.
Gazetecilerin tüplü dalış deneyimi yaşamasından mutluluk duyduğunu söyleyen ABGC Başkanı Cem Ulucan, “Önce teknede planlanan etkinlik pandemi nedeniyle teknelerin kapasitesinin yarıya düşürülmesi üzerine burada yapıldı. Gazetecilerin stresli iş hayatlarından bir nebze uzaklaşmasını sağlamak, fiziksel ve ruhsal rahatlamalarına vesile olmak için bu tür sosyal ve sportif etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.



Güncel 24.08.2020 15:27:08 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Büyükgümüş, Osmaniye'de konuştu:

2

Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor Kulübü, depremde hayatını kaybeden sporcularını unutmadı

3

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023'teki depremlerde hayatını kaybedenler anıldı

4

Mersin'de bisikletliler 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri anmak için pedal çevirdi

5

Bakırhan ve Bulut, Hatay'da depremlerde yaşamını yitirenleri anma yürüyüşüne katıldı

6

"TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" Antalya'da sürüyor

7

sahibinden.com ilan aramada yeni dönemi sahiAI ile başlattı

8

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Kahramanmaraş’ta ziyaretlerde bulundu

9

ATAV'ın "Jale İnan 2025 Yılın Kadını Ödülü" Prof. Dr. Sarvan'a verildi

10

Akdeniz Bölgesi’nin En İyi Genç Şefleri Adana’da Yarıştı