Aynı takım oyuncuları tartışınca maç yarıda kaldı

Aynı takım oyuncuları tartışınca maç yarıda kaldı

Aynı takım oyuncuları tartışınca maç yarıda kaldı

Kayseri Süper Amatör Küme’ye dahil Kayserigücü-Kayseri Gençlerbirliği maçı yarıda kaldı. Orta hakem Mehmet Ekmekyermez 40. dakikada oyunu bitirdi.
Kayseri Süper Amatör Küme’ye dahil Kayserigücü-Kayseri Gençlerbirliği müsabakası yarına kaldı. Hakem Mehmet Ekmekyermez’in yönettiği müsabakada Kayserigücü takımı, 12. ve 30. dakikalarında Dursun Erdem Yıldız ile, 16. ve 40. dakikalarda Ali Yılmaz ile, 31. dakikada Ozan Kaan Özdemir ile, 35. dakikada Cüneyt Egemen Karagöz ile goller bularak skoru 6-0’a getirdi. Bu dakikadan sonra hakem Mehmet Ekmekyermez, Kayseri Gençlerbirliği takım oyuncularının birbiri ile tartışmasından ötürü ilk yarıyı erken bitirdi. Maçta 40. dakika oynanırken ve ilk yarının bitimine en az 5 dakika varken hakem Mehmet Ekmekyermez ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı.
Kayseri Gençlerbirliği takım idarecileri de, devre arasında görüş birliğine vararak ikinci yarıya çıkmama kararı aldı. Bu karar da hakem heyetine bildirildi ve maçın ikinci yarısı oynanamadı.


Spor 15.11.2022 10:06:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya, bisiklet sporunda da en önemli kamp merkezlerinden biri olacak

2

Cesur Kulaçlar projesinin 3. dönemi tamamlandı

3

Burdur'daki Karacaören Barajı'nda üretilen alabalık ve somon yurt dışından alıcı buluyor

4

Yale Linus Akıllı Kilit L2 Lite'ı piyasaya sürdü

5

Lif ile fermente gıda tüketimi mikrobiyotayı güçlendirerek kış hastalıklarına karşı koruyor

6

Eğirdir Belediye Başkanı Özer, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Adana merkezli fuhuş operasyonunda yakalanan 14 zanlı tutuklandı

8

Osmaniye'de asansör boşluğuna düşen yaşlı kadın öldü

9

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

10

GÜNCELLEME - Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı