Azeri personel kopan halatın çarpması sonucu denize düştü

Azeri personel kopan halatın çarpması sonucu denize düştü

Azeri personel kopan halatın çarpması sonucu denize düştü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir kuru yük gemisinde görev yapan Azerbaycan uyruklu personel halatın çarpması sonucu denize düştü. Bölgeye sevk edilen ekipler denize düşen personeli arama çalışmaları başlattı.
Edinilen bilgiye göre olay gece 02.00 sıralarında Ereğli ilçesindeki limana demirleyen Panama bandralı Ünzile Ana isimli kuru yük gemisinde meydana geldi. Gemide personel olarak görev yapan Azerbaycan uyruklu 22 yaşındaki Anar Orucov iddialara göre gemide kopan halatı onarmak istedi. Bu sırada başka bir geminin halatının çarptığı personel dengesini kaybederek denize düştü.
Bu sırada olayı gören mesai arkadaşlarının çabaları sonuçsuz kaldı. Olay ihbarını alan Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ve Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bölgeye sevk edildi. Gece saatlerinde başlayan arama çalışmaları sabahın ilk saatleriyle de devam etti. Personelin geminin altında olabileceği ihtimalini değerlendiren ekipler, dolu olan kuru yük gemisini rüzgarın sona ermesiyle hareket ettirip arama çalışmalarına devam edecek. Öte yandan bölgeye dalgıç ekipleri de sevk edildi.
Kayıp personeli arama çalışmaları sürüyor.


Yurt Dünya 1.12.2021 11:49:50 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi