BabyMall'dan paralimpik sporculara destek

BabyMall

BabyMall'dan paralimpik sporculara destek

İSTANBUL - BabyMall, Paris 2024 Paralimpik Oyunlarında sporcular Kübra Korkut, Neslihan Kavas ve Hatice Duman'a sponsor oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Paris 2024 Paralimpik Oyunlar kategorisinde yarışacak olan Para Masa Tenisi Milli Sporcularından Kübra Korkut, Neslihan Kavas ve Hatice Duman'a sponsor olan BabyMall, "On'a Değer" konsepti kapsamında spor ve sporcuları destekliyor.

Kariyerleri başarılarla dolu olan üç sporcuya tam destek veren BabyMall, engelli sporcuları her arenada desteklemeye devam edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen BabyMall Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özelcan 10'uncu yıllarına özel "On'dan Önce", "On'a Değer" ve "On'dan Sonra" şeklinde hazırladıkları konseptler hakkında bilgi verdi.

Sponsorluklarını bu söylemler kapsamında gerçekleştirdiklerini belirten Özelcan, şunları kaydetti:

"0-48 ay arası bebeklerin ve ebeveynlerinin tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında sunarak, mutlu müşteri politikası benimsediğimiz BabyMall'un 'O'na Değer' söylemi kapsamında Fransa'nın başkenti Paris'te 28 Ağustos-8 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Paralimpik Oyunlarında ülkemizi Para Masa Tenisi kategorisinde temsil edecek milli sporcularımız Kübra Korkut, Neslihan Kavas ve Hatice Duman'a sponsor olarak spor ve sporcularımızı destekliyoruz. Daha önce de birçok şampiyonada ülkemizi temsil etmiş sayısız madalya sahibi sporcularımızın ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız ve desteğimiz sonsuz. Engelli sporculara desteğimizi tüm arenalarda sürdüreceğiz. Onlara değer diye çıktığımız bu yolda yanlarında olmaya devam edeceğiz. 25 yıldır içinde bulunduğumuz anne bebek sektöründe önceliğimiz her zaman kadın oldu ve bundan sonra da olmaya devam edecek."

Özelcan, BabyMall olarak sporu, sanatı ve eğitimi destekleyecek projelerde yer almaya devam edeceklerini ifade etti.




Spor 23.08.2024 14:04:13 0

İlginizi Çekebilir

1

BabyMall'dan paralimpik sporculara destek

2

Milli tekvandocu Nafia, kariyerini olimpiyat altınıyla tamamlamayı istiyor:

3

Alanyaspor, Göztepe maçına hazır

4

Hatayspor'da Antalyaspor maçının mesaisi sürüyor

5

Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi'nin sıradaki etabı Kanada'da düzenlenecek

6

Mersin Spor, Basketbol Süper Ligi mesaisine başladı

7

Adana Demirspor, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam etti

8

Adanaspor, Pendikspor maçı hazırlıklarına başladı

9

BESA Holding sponsorluğunda Bodrum The BO Viera Golf Cup Turnuvası tamamlandı

10

Hatayspor, Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı