Bafra Devlet Hastanesinde yerli aşı TURKOVAC’a yoğun ilgi

Bafra Devlet Hastanesinde yerli aşı TURKOVAC’a yoğun ilgi

Bafra Devlet Hastanesinde yerli aşı TURKOVAC’a yoğun ilgi

Samsun’un Bafra ilçesindeki Bafra Devlet Hastanesinde bugün itibariyle yerli aşı Turkovac uygulanmaya başladı. İlk günde randevuların tamamının dolu olması dikkatlerden kaçmadı.
Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Alaiddin Domaç, “Hastalarımızın bazıları hiç aşı olmamış ve aşı olmak için yerli aşımızı beklerken, bazıları ise hatırlatma dozlarını olurken Turkovac’ı tercih etmekteler. Aşıya olan talep hastanemizde her zaman yoğun oldu. Turkovac ile birlikte bu yoğunluğun artacağı gözlemlenmekte. Yerli aşımıza olan güven ise bizleri çok mutlu etmekte şu an günlük randevularımızın tamamı dolu, Covid-19’u aşıyla aşacağımıza inanıyoruz. Tüm halkımızı aşıya davet ediyoruz” dedi.
Anestezi Uzmanı Dr. Fatih Ak ise, “Pandeminin başından itibaren Covidle mücadelede yoğun bakımda ön saflarda yer aldık. Aşının önemini hastalarımızı kaybederken çok daha iyi anladık. Hatırlatma dozunu olmak için yerli aşımız Turkovac’ın hastanemize gelmesini beklemiştim ve sabah erkenden 4. dozumu da yaptırmış bulunmaktayım. Covid ile mücadelede aşının etkisine güveniyoruz. Lütfen aşımızı olalım” şeklinde konuştu.


Güncel 21.02.2022 17:00:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

3

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

4

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

5

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

6

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

7

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

8

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

9

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

10

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi