Bafra’da SYDV mütevelli heyeti üye seçimi yapıldı

Bafra’da SYDV mütevelli heyeti üye seçimi yapıldı

Bafra’da SYDV mütevelli heyeti üye seçimi yapıldı

Samsun Bafra Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) 2021 yılı Sivil Toplum Kuruluşu (STK) mütevelli heyeti üye seçimi yapıldı.
Her yıl aralık ayının son haftası yapılan mütevelli heyeti STK üye seçimi, bu yıl pandemi sebebi ile ertelendi ve yasakların kalkması ile bugün yapıldı. SYDV toplantı salonunda Bafra SYDV Müdürü Hasan İrer’in Divan Başkanlığında kapalı zarf usulü ile yapılan seçime, 75. Yıl Bafra Huzurevi Koruma Derneği, Türk Kızılay Derneği Bafra Şubesi, Bafra Umut Derneği, Türkiye Harp Malülü Gaziler Derneği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği ve Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği olmak üzere 6 kişi katıldı.
Yapılan seçimde mütevelli heyetine Türk Kızılay’ı Bafra Şube Başkanı Ecz. Halim Tutku Demircan ile Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin seçildi.


Güncel 19.08.2021 20:08:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da kaybolan kadın için arama çalışması başlatıldı

2

Kahramanmaraş'ta silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı

3

Hatay'da çocuklar için teravih namazı sonrası etkinlik düzenlendi

4

Amed Sportif Faaliyetler-Serikspor maçının ardından

5

Milli judoculardan Ümitler Avrupa Kupası'nda 2 madalya

6

Antalya'da evde çıkan yangın hasara neden oldu

7

Antalya'da ağaca çarpan otomobildeki 2 kişi öldü

8

Hatay'da uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 5 şüpheli tutuklandı

9

Hatay'da Yeşilay Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi

10

Antakya Medeniyetler Korosu Hatay'da konser verdi