İlginizi Çekebilir


Bağcılar Belediyesi, cemevine kış bahçesi yapıyor

Bağcılar Belediyesi, cemevine kış bahçesi yapıyor

Bağcılar Belediyesi, cemevine kış bahçesi yapıyor

Bağcılar Belediyesi, Sancaktepe Mahallesi’nde bulunan cemevine kış bahçesi yapıyor. 200 metrekare oturum alanına sahip kış bahçesinin tavanı açılır kapanır sistemden oluşacak.
Bağcılar Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü, Sancaktepe Mahallesi’nde bulunan Hacı Bektaş-ı Veli Kültür ve Tanıtma Merkezi’ne kış bahçesi yapılması işini ihaleye çıkardı. Proje çerçevesinde cemevinin ön kısmındaki 200 metrekarelik oturma alanına kış bahçesi yapılacak. Çevresi ve üst kısmı camdan olan yapının tavanında ise otomatik açılır kapanır bir sistem yer alıyor.
Kısa süre içinde kış bahçesinin yapılacağını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, “Çalışmamızı tamamlamamızın ardından cemevi yeni bir görüntüye kavuşacak. Şimdiden hayırlı olsun. İlçemizde tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.


Yurt Dünya 18.05.2023 11:25:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da bina boşluğuna düşen kediyi itfaiye ekipleri kurtardı

2

Uluslararası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması birincilerinden Adana'ya ziyaret

3

Antalya'da 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı

4

Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursu Osmaniye ve Kadirli Şubelerine Uluslararası Başarı Ödülü

5

Alanya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı

6

Adana, Mersin ve Hatay'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı

7

Kahramanmaraş’ta sanayi esnafı 1 Mayıs'ı çalışarak geçiriyor

8

Osmaniye’de mazot yüklü tanker devrildi, sürücü yaralandı

9

Mersin'de ambulans helikopter 2 yaşındaki bebek için havalandı

10

Antalya ve çevre illerde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı