“Bağımlılıkla mücadele etmek her bireyin görevidir”

“Bağımlılıkla mücadele etmek her bireyin görevidir”

“Bağımlılıkla mücadele etmek her bireyin görevidir”

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından il ve ilçelerde bağımlılıkla mücadele hususunda yürütülecek hizmetleri koordine etmek üzere görevlendirilen din görevlileri Sivas İl Müftülüğü tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında bir araya geldi.
Toplantıda konuşan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, bağımlılık koordinatörü olarak hizmet veren görevlilere çalışmalarından dolayı teşekkür ederek “Aile bütünlüğünü tehlikeye sokarak gençlerimizi ve geleceğimizi tehdit eden, madde bağımlığı, sosyal medya bağımlılığı veya bunlara benzer her türlü bağımlılıklarla mücadele etmek her bir bireyin görevidir. İl Müftülüğü olarak bu mücadele içindeyiz ve koordinatörlerimiz ile sahaya inerek tespit edilen bağımlılara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yaptığımız bu çalışmalarımızda Müftülüğümüz ile iş birliği içerisinde olan diğer kurumlarımıza ayrıca desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
İki oturum halinde yapılan toplantı, Sağlık İl Müdürlüğü Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi ve Eğitim Merkezi (AMATEM) ve İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi personellerinin sunumu ile sona erdi.


Güncel 2.09.2021 16:39:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de Serviks Kanseri Farkındalık Ayı dolayısıyla etkinlik düzenlendi

2

Kozan'da, terör örgütü YPG/SDG yandaşlarının Türk bayrağına saldırısına tepki

3

Hatay'da aslına uygun şekilde yeniden inşa edilen tarihi meclis binası tanıtıldı

4

Luxera GYO'dan konut piyasası değerlendirmesi

5

Kahramanmaraş'ta tır ile çarpışan kamyonetteki 2 kişi yaralandı

6

Beymen Reborn platformuna mobilya ve ev aksesuarları eklendi

7

Karmod'dan Tunus'a konteyner şantiye ihracatı

8

Osmaniyeli sporcular, Türkiye Ju Jıtsu Şampiyonası’ndan 19 madalyayla döndü

9

Antalya'da Atatürk Devlet Hastanesinin yapım ihalesi bu yıl gerçekleştirilecek

10

Osmaniye'de emniyet personeli kan bağışında bulundu