Bağlar Belediyesi, semt pazarının kurulduğu bölgeyi hijyen hale getirdi

Bağlar Belediyesi, semt pazarının kurulduğu bölgeyi hijyen hale getirdi

Bağlar Belediyesi, semt pazarının kurulduğu bölgeyi hijyen hale getirdi

Diyarbakır’da Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mahalle gezileri çerçevesinde vatandaşın taleplerini dinledi.
İlçede vatandaşlara yönelik buluşmaları sürdüren Beyoğlu, gittiği mahallelerde vatandaşların hem memnuniyeti, hem de talepleriyle karşılaşarak verdiği anlık talimatlarla çözüm üretilmesini sağladı.
Yunus Emre, Fatih ve Bağcılar Mahallelerinde 8 eve misafir olan Beyoğlu, Yunus Emre Mahallesi’nde semt pazarının kurulduğu bölgenin temizlenmesi için belediyenin temizlik ekiplerine talimat verdi.
Beyoğlu ile görüşen vatandaşlar, “Her gün bir cadde ve sokakta sizi görmek mümkün. İhtiyaç sahibi kimselerin umudu oldunuz. Bundan dolayı sizden razıyız. Bir talebimiz daha var. Semt pazarı burada kuruluyor, pazarın olduğu günler balık kokusundan ve kötü kokulardan geçilmiyor. Bundan çok rahatsız oluyoruz” dedi.
Beyoğlu’nun talimatıyla harekete geçen belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgede geniş çaplı temizlik çalışması gerçekleştirerek alanı baştan aşağı hijyen hale getirdi. Kötü kokulardan arındırılan alan ayrıca deterjanlı suyla temizlendi.


Güncel 6.12.2022 15:24:13 0

İlginizi Çekebilir

1

HDI Sigorta yenilenen işveren markası ile çalışan deneyimini güçlendiriyor

2

Mdgrup Osmaniyespor, Kırşehirspor 2-1 mağlup etti

3

Osmaniye Uluslararası Yarı Maratonu koşuldu

4

Osmaniye’de kontrolden çıkan minibüs devrildi: 1 yaralı

5

Bakan Kurum, Hatay'da, 455 bininci afet konutu teslimi öncesi incelemelerde bulundu

6

Antalya'da su kanalına düşen ineği itfaiye kurtardı

7

Emekli emniyet müdürü ve oğlu çavdar sapıyla sanatsal eserler ortaya koyuyor

8

Adana'da denizde kafes balıkçılığında ilk hasat ihracat için yapıldı

9

Düden Şelalesi dört mevsim ziyaretçi ağırlıyor

10

Hatay'da temel kazısında Geç Antik Çağ'a ait mozaik bulundu