Bağlar’da kırsal mahallelere parke taşı döşeme hizmeti devam ediyor

Bağlar’da kırsal mahallelere parke taşı döşeme hizmeti devam ediyor

Bağlar’da kırsal mahallelere parke taşı döşeme hizmeti devam ediyor

AK Partili Bağlar Belediyesi, yeni dönemde ilçeye bağlı kırsal yerleşim yerlerine yönelik parke taşı döşeme çalışmaları başlattı. İlk etapta üç kırsal mahallenin ara ve bağlantı yolları parke taşlarıyla döşedi.
Bağlar Belediyesi, ilçeye bağlı 36 kırsal mahalle ve 92 mezraya yönelik yeni bir hizmet çalışmasını hayata geçirmeye başladı. İlk etapta Ağaçgeçidi Mahallesi’nde 2 bin 500 metrekare, Batıkarakoç Mahallesi’nde 3 bin 200 metrekare ve Uzun Bahçe Mahallesi’nde bin 800 metrekare olmak üzere toplam 7 bin 500 metrekarelik parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştirildi.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, önümüzdeki günlerde iki kırsal mahallede daha parke taşı döşeme çalışmalarına başlayacaklarını ifade ederek hedeflerinin yılsonuna kadar 10 mahalleye bu hizmeti kazandırmak olduğu bilgisini paylaştı.
Şanlıurfa yolu üzerinde Mega Sanayi Sitesi güzergahında bulunan Topraktaş Mahallesi’nde ise, 1.5 kilometre uzunluk ve 20 metre genişliğinde yeni imar yolu açtı. Beyoğlu, tamamlanan yolda incelemelerde bulunarak bölgedeki esnafla görüştü. Yapılan hizmetin çok değerli olduğunu ifade eden esnaf, Beyoğlu ve belediye ekiplerine teşekkür etti.


Güncel 15.03.2023 11:04:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Anadolu Grubu Onursal Başkanı Kamil Yazıcı vefat etti

2

Antalya Sağlık Müdürü Özkan'dan Kemer Devlet Hastanesine ziyaret

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

4

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

5

İSG "Sabiha Gökçen'in İzinde" serisinin üçüncü buluşmasını düzenledi

6

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta konuştu:

7

Bakan Yumaklı, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü hizmet binası açılışında konuştu:

8

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kahramanmaraş'ta TARDİP Projesi'nin tanıtım programında konuştu:

9

Bozyazı'da emniyet, jandarma ve sahil güvenlik mensuplarına başarı belgesi verildi

10

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Adana'da temaslarda bulundu