Baharın gelişiyle terörden temizlenen bölgede ’Trekking’ keyfi

Baharın gelişiyle terörden temizlenen bölgede ’Trekking’ keyfi

Baharın gelişiyle terörden temizlenen bölgede ’Trekking’ keyfi

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde baharın gelişiyle beraber amatör sporcular, tarihi antik ve civarındaki dağlarda hem piknik hem de Trekking yaptı.
Beytüşşebap ilçesinde güvenlik güçlerinin başarılı operasyonları sayesinde huzura kavuşan dağlarda sporcular, Trekking yapıyor. Bir zamanlar silah seslerinin yankılandığı dağlarda artık huzur hakim. Bölgede keşif için ilçenin dört bir yanına çıkan doğa severler, doğada yürüyüş yapmanın mutluluğunu yaşıyor. Kato rafting ve doğa sporları kulübü sporcuları ilçe genelinde birçok faaliyet yaparak doğayla iç içe olmaya çalışmaya devam ediyor.
Kulüp Başkanı Serdar Gükçe, herkesi Beytüşşebap’a davet ederek baharın gelişiyle beraber dağlarda Trekking yapmaya başladıklarını söyledi. Bölgenin en güzel yeri olan Harguri bölgesini ziyaret ettiklerini ifade eden Gükçe, "Dağda yürüyüşler yaptık. Rafting alanında olduğu gibi doğa sporlarında da ilçemizi en güzel şekilde tanıtacağız. Herkesi buraya bekliyoruz’’ dedi.
Sporculardan Necat Gökçe ise çok güzel bir havada sporcu arkadaşlarıyla beraber fırsat buldukça bölge bölge dolaştıklarını kaydetti. Gökçe, piknik yaptıklarını, karda eğlendiklerini kaydetti.


Güncel 1.03.2022 11:02:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Yapay tatlandırıcılar alzaymırı tetikliyor

2

Arzum'da üst düzey atama

3

Antalya'da "Müzikal Rönesans" konseri sanatseverlerle buluştu

4

Glokom hastalığı erken tanı ile durdurulabiliyor

5

Davraz Kayak Merkezi, Ramazan Bayramı'nda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor

6

Genç onkologlar Antalya'da "2. Ulusal Onkoloji Fellow Kongresi"nde buluşacak

7

"Küçük Sesler Büyük Adımlar" projesi için işbirliği protokolü imzalandı

8

Trafik kazasında ağır yaralanan boksör azmiyle ringlere döndü

9

GÜNCELLEME - Mersin Büyükşehir Belediyesinde polis ekiplerince arama yapılıyor

10

Adana'da Ramazan Bayramı öncesi marketlerde denetim yapıldı