Bahçede otururken yorgun mermi isabet etti

Bahçede otururken yorgun mermi isabet etti

Bahçede otururken yorgun mermi isabet etti

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bahçesinde arkadaşları ile birlikte otururken bacağına yorgun mermi isabet ederek yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.
Olay, Sapanca ilçesi Kırkpınar Mahallesi Ulaştırma Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erdal Akgül isimli vatandaş arkadaşları ile birlikte bahçede oturduğu esnada bacağına aniden bir acı hissetti. Bacağına baktığı esnada kan aktığını gören vatandaş, yakınları tarafından Sapanca İlçe Hastanesine kaldırıldı. Akgül, buradaki müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken konuyla ilgili inceleme başlatıldı.
Öte yandan, 4 gün önce aynı ilçede bir sitenin bahçesinde arkadaşları ile birlikte basketbol oynarken yorgun mermi isabet eden 15 yaşındaki Eren Ç.’de yaralanmıştı.


Yurt Dünya 30.06.2021 13:11:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

2

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

3

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

4

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı

5

Adana'da kamyonun çarptığı kişi öldü

6

Serik'te tek katlı evde çıkan yangın söndürüldü

7

Antalya'da "Model Uçak Yapım" etkinliği düzenlendi

8

Burdur'da 6 Şubat Depremleri Anma Programı düzenlendi

9

Hatay'da depremzedelere akaryakıt desteğinde bulunuldu

10

Adana'da "Depremler, Yapı Güvenliği ve Sorumluluk Zinciri" semineri düzenlendi