BAHÇE’DE DİYALİZ VE DİŞ ÜNİTELERİ İNŞAATI BAŞLADI

BAHÇE’DE DİYALİZ VE DİŞ ÜNİTELERİ İNŞAATI BAŞLADI

Osmaniye İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı olarak hizmet veren 55 yatak kapasiteli  Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi bahçesinde ki 232 m² alana  Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi  Ünitesi  inşaatına Müdürlüğümüz tarafından  başlandı.

Konu ile ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada şu görüşlere yer verildi.

      Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi bahçesinde yapılması planlanan Diyaliz Ünitesi ve Diş Ünitesi yaklaşık 90 iş günü içerisinde tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak.

      İnşaatına başlatılan ünitelerden 5 Diyaliz Cihazı ile hizmet verecek  Diyaliz biriminde;  Diyaliz tedavi salonunun 48 m² alanına ek olarak,  10 Cihaz kapasiteli Diyaliz Su Arıtma Sistemi, Acil ve Tedavi Odası, Giyinme Odaları ve  İdari Oda olmak üzere toplamda 6 odası bulunacak.

      Ayrıca Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi bahçesine birlikte planlanan 2 ünitlik Diş ve Tedavi  Ünitesi inşaatları da Diyaliz birimi ile birlikte 90 iş günü içerisinde tamamlanacak.

      Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi bahçesinde inşaatına başlanan Diyaliz ve Diş Tedavi Birimlerinin hizmet vermeye başlanması ile Osmaniye'deki hastanelere tedaviye giden özellikle şuan kayıt altındaki 30 diyaliz hastamız, diş tedavi hastaları ve Bahçe ilçemizdeki vatandaşlarımız açısından büyük bir kolaylığa sebep olacak.

 

 



Osmaniye 18.02.2020 15:29:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü