Bahçelievler’de hırsızlık için keşif yapan 3 şahıs kamerada

Bahçelievler’de hırsızlık için keşif yapan 3 şahıs kamerada

Bahçelievler’de hırsızlık için keşif yapan 3 şahıs kamerada

Bahçelievler’de 3 şahıs hırsızlık öncesi sokakta keşif yaptıktan sonra gözlerine kestirdikleri bir eve girerek 300 lira para, 1 adet cep telefonu, 1 adet bilgisayar kasası çaldı. Şahısların keşif anlarıysa güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olay, Bahçelievler Kocasinan Merkez Mahallesi’nde bulunan bir evde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 3 şahıs, hırsızlık için keşfe çıktı. Sokakta bulunan bir evi gözlerine kestiren şahıslar, girdikleri bir marketten alışveriş yaptıktan sonra eve doğru yöneldiler. Şahıslar, kapının göbeğini kırıp girdikleri evden 300 lira para, 1 adet cep telefonu, 1 adet bilgisayar kasası çalarak olay yerinden uzaklaştı. Konuyla ilgili çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar neticesinde sokakta ve gittikleri yerlerde bulunan güvenlik kameralarını tek tek inceledi. İncelemeler sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştirdikten sonra şahısların bir taksiye bindikleri tespit edildi. Kimliği tespit edilen şahıslardan birinin C.Ö. isimli şüpheli olduğu öğrenildi. Şüpheli aynı gün yakalanarak gözaltına alınırken emniyetteki işlemlerinin ardından “Evden Hırsızlık” suçundan adliyeye sevk edildiği öğrenildi.
Sokakta keşif yaptılar
Hırsızlık için, sokakta keşfe çıkan şahıslar, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, hırsızlık öncesi bir marketten alışveriş yaptıkları ardından eve yöneldikleri ve hırsızlık sonrası bir taksiye bindikleri görüldü.


Yurt Dünya 17.01.2023 09:48:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ın yüksek kesimlerine kar yağdı

2

Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, trafik uygulamasına katıldı

3

Hatay'da Ülkem Okuyor Derneğince yaptırılan ev, depremzede aileye verildi

4

AK Parti Mersin Milletvekili Kıratlı, otoyol projesindeki çalışmaları inceledi

5

Adana'da "11. Yeşilay Bisiklet Turu" düzenlendi

6

Adana'da özel halk otobüsünün çarptığı kişi yaşamını yitirdi

7

Hatay'da ormanlık alanın yakınında ateş yakan kişiye para cezası verildi

8

Kahramanmaraş'ta forkliftin altında kalan işçi öldü

9

Antalya Gazeteciler Cemiyeti heyeti Almanya'da temaslarda bulundu

10

Manavgat'ta polis ekipleri denetimlerini sürdürüyor