Bahçesindeki otları yakmak isterken canından oldu

Bahçesindeki otları yakmak isterken canından oldu

Bahçesindeki otları yakmak isterken canından oldu

Afyonkarahisar’da, bahçesinde bulunan yabani otları yakmak isterken yayılan alevleri söndürmeye çalışan bir kişi hayatını kaybetti, kendisine yardım eden eşi de yaralandı.
Olay, Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine bağlı Ürgüt köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Hüseyin Öksüz, (88) sabah saatlerinde bahçesinde bulunan yabani otları yakmak isterken, ateşin büyümesi sonucu yandaki arpa tarlası bir anda alev aldı. Eşi ile birlikte kendi imkânları ile arpa tarlasında söndürmeyi başaramayan Öksüz, bir anda alevlerin arasında kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. 112 ekipleri de Hüseyin Öksüz’ün hayatını kaybettiğini belirlerken, olayda ağır yaralanan Hüseyin Öksüz’ün eşi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Öte yandan olaya şahit olan vatandaşlar da yangın söndürmek için çaba sarf ettiklerini ancak kontrol altına alamadıklarını ifade etti.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.


Yurt Dünya 14.07.2021 13:37:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan, AA Antalya Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti

2

Manavgat'ta Koruyucu Aile Programı Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi

3

Burdur'da kamyonetle otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

4

Türkiye Açık Para Golf Turnuvası, Antalya'da sona erdi

5

TAV İşletme Hizmetleri ile Kepler Club'dan misafir deneyimini geliştiren işbirliği

6

GÜNCELLEME - Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişinin cansız bedenine ulaşıldı

7

Deprem konutlarında açıklanan fiyatlar hak sahiplerini sevindirdi

8

Doğa Koleji öğrencileri First Lego League Challenge'tan ödüllerle döndü

9

Konyaaltı Belediyesi ‘LÖSEV İncileri Projesi’ kapsamında etkinlik düzenlendi

10

Kahramanmaraş inşaat ve yapı teknolojileri fuarı açıldı