Bahreyn Dışişleri Bakanı Zeyani İsrail’de

Bahreyn Dışişleri Bakanı Zeyani İsrail’de

Bahreyn Dışişleri Bakanı Zeyani İsrail’de

Bahreyn Dışişleri Bakanı Abdullatif bin Raşid Ez-Zeyani, İsrailli yetkilileri ile resmi temaslarda bulunmak üzere İsrail’e geldi.
İsrail ve Bahreyn arasında normalleşme anlaşmasının imzalanmasının ardından iki ülke arasında ziyaretler başladı. Bahreyn Dışişleri Bakanı Abdullatif bin Raşid Ez-Zeyani, İsrailli yetkilileri ile resmi temaslarda bulunmak üzere İsrail’e geldi Ziyaret sırasında İsrail ile Bahreyn arasında ticaret ve havacılık alanlarında birçok anlaşmanın imzalanması bekleniyor.
Öte yandan İsrail ile Bahreyn arasındaki ilişkilerin tamamen normalleştirilmesine yönelik "İbrahim Anlaşmaları" (Abraham Accords) 15 Eylül tarihinde ABD’nin başkenti Washington DC’de bulunan Beyaz Saray’da imzalanmıştı.


Güncel 18.11.2020 13:12:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

2

Alanya'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

3

Türkiye Ermenileri Patriği Maşalyan'dan Hatay Valisi Mustafa Masatlı'ya ziyaret

4

Mersin'deki "ihaleye fesat karıştırma" ve "rüşvet" soruşturmasında 26 zanlı adliyede

5

Anamur ilçesinde 489 sentetik ecza hapı ele geçirildi

6

Alanya'da çaya düşen kişiyi itfaiye kurtardı

7

Uluslararası Antalya Bisiklet Turu sona erdi

8

Antalya'da şehit ve gazi yakınları için keçe sanatı kursu açıldı

9

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Adana'ya gelişinin 103. yıl dönümü kutlandı

10

Kahramanmaraş'ta depremde hasar gören Ulu Cami, Kadir Gecesi'nde yeniden ibadete açılacak