"Bahtiyar Yokuşu"na ziyaretçi akını

"Bahtiyar Yokuşu"na ziyaretçi akını

Kahramanmaraş’ta tarihi Bahtiyar Yokuşu fotoğrafçıların da gözdesi oldu.
Tarihi Bahtiyar Yokuşu’nda bulunan tarihi konakları restore ederek turizmin hizmetine sunan Dulkadiroğlu Belediyesi, ikinci ve üçüncü etap çalışmalarını da sürdürüyor.
Bahtiyar Yokuşu, mutluluklarını ölümsüzleştirmek isteyen çiftlerin de gözdesi oldu. Nikah fotoğraflarını çekilen çiftler, Bahtiyar Yokuşu’na hayran kaldıklarını dile getirdiler.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bu ziyaretçi yoğunluğuyla hedeflerine bir adım daha yaklaştıklarını belirterek, "Tarihi ve kültürel değerleriyle ön plana çıkan bir ilçeyiz. Bu değerlerimizi turizme yansıtma adına büyük bir çaba harcıyoruz. Bahtiyar Yokuşu projemizde bu yansımalardan biridir. Çok şükür ilk etap çalışmasını tamamlayarak ziyarete açtık. Şuanda vatandaşlarımızın bu alana yoğun ilgi göstermesi bizleri de son derece memnun etmektedir. İnşallah şehrimizin turizmi bu gibi yerlerle daha da canlı hale gelecek. Şehrin turizmde hareketlenmesi demek, esnafımızın ve bu bölgede yaşayan insanlarımızın yararına olacak. Bunu sağlamak için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.


Güncel 6.04.2021 11:39:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Kadirli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlandı

2

Mersin'de "Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası" başladı

3

Ümitler Avrupa Judo Kupası, Antalya'da başladı

4

Anamur'da kadınlar KADES hakkında bilgilendirildi

5

Grand Prix Apollon Temple Bisiklet Yarışları, Manavgat'ta düzenlendi

6

Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek

7

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı

8

MASTOB Başkanı Süral, kadınların gününü kutladı

9

Vali Yavuz, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Zeybek'i kabul etti

10

YTÜ Yıldız Teknopark ve Arnavutköy Belediyesi teknoloji yerleşkesi için protokol imzaladı