Bakan Çavuşoğlu, Cennet Bölüğü Anıtı’na çiçek bıraktı

Bakan Çavuşoğlu, Cennet Bölüğü Anıtı’na çiçek bıraktı

Bakan Çavuşoğlu, Cennet Bölüğü Anıtı’na çiçek bıraktı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna ziyaretinde Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile Cennet Bölüğü (Nebesna Sotnia) Anıtı’na çiçek bıraktı.
Ukrayna’nın Lviv kentine gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ülkedeki temaslarına devam ediyor. Bakan Çavuşoğlu, beraberinde Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba ile Cennet Bölüğü (Nebesna Sotnia) Anıtı’nı ziyaret etti. Kuleba ile birlikte anıta çiçek bırakan Bakan Çavuşoğlu, daha sonra anıtın önünde Ukraynalı mevkidaşı ile fotoğraf çektirdi.
Cennet Bölüğü (Nebesna Sotnia) Anıtı, Ukrayna’da 2014 yılında Rusya yanlısı yönetime karşı Batı yanlılarının yönetimi değiştirme amacıyla başlattığı ve “meydan olayları” olarak bilinen protestolar sırasında hayatını kaybedenlerin anısına yaptırılmıştı.


Güncel 8.10.2021 14:38:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 15 sikke ve tarihi obje ele geçirildi

2

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Hatay'da konuştu:

3

Çorum FK-Hatayspor maçının ardından

4

Anamur Belediye Başkanı Deniz, tarım işçisi kadınları ziyaret etti

5

Kadirli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlandı

6

Mersin'de "Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası" başladı

7

Ümitler Avrupa Judo Kupası, Antalya'da başladı

8

Anamur'da kadınlar KADES hakkında bilgilendirildi

9

Grand Prix Apollon Temple Bisiklet Yarışları, Manavgat'ta düzenlendi

10

Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek