Bakan Karaismailoğlu, Mersin'deki yol çalışmalarını inceledi:

Bakan Karaismailoğlu, Mersin

Bakan Karaismailoğlu, Mersin'deki yol çalışmalarını inceledi:

MERSIN (AA) - Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, "Çesmeli-Tasucu otoyoluyla ilgili projemizi inceledik, bilgileri aldik. Insallah en kisa zamanda Çesmeli-Kizkalesi arasinin ihalesine çikiyoruz." dedi.

Bakan Karaismailoglu, kentteki programi kapsaminda Erdemli ilçesindeki Ayranci-Köserelli arasinda sürdürülen yol çalismalarini inceledi, vatandaslarla sohbet etti.

Buradaki konusmasinda, devam eden ve planlanan projeleri yerinde incelemek için kente geldiklerini belirten Karaismailoglu, "Sizlerin yasamini, hayatini kolaylastirmak için yaptigimiz ve yapacagimiz islerle her zaman yaninizda olacagiz. Müteahhidi dinledik, Karayollarindan da arkadaslarimiz burada. Insallah bu yolumuzu da en kisa zamanda bitirecegiz. Size yakisir, konforunuzu, hayat kalitenizi arttiracak bir yol olacak. Insallah hizmet yolunda daha güzel islerde her zaman sizlerle birlikte olacagiz." diye konustu

Karaismailoglu, otoyol yapilmasi planlanan Çesmeli-Tasucu bölgesinde de incelemelerde bulunduklarini ifade ederek, "Çesmeli-Tasucu otoyoluyla ilgili projemizi inceledik, bilgileri aldik. Insallah en kisa zamanda Çesmeli-Kizkalesi arasinin ihalesine çikiyoruz. Agustos ayi gibi insallah yaz bitmeden Çesmeli-Kizkalesi'nin ihalesini yapacagiz. Önümüzdeki 2 yil da dolmadan burayi faaliyete almak için bütün planlamalarimizi yaptik. Insallah 2 yil içerisinde sizlere yakisan bir yolla hizmet vermeye çalisacagiz." degerlendirmesinde bulundu.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Lütfi Elvan da Çesmeli-Tasucu otoyol projesinin, turizm açisindan büyük önem tasidigini kaydetti.

Ayranci-Köserelli yol çalismasinin da bölge halki için önem arz ettiginin altini çizen Elvan, "Insallah Yörük kardeslerimiz, vatanini, milletini, devletini, bayragini seven kardeslerimiz çok daha kisa bir sürede Güzeloluga, Ayranciya ve Karaman'a ulasma imkanina kavusacak." ifadesini kullandi.

Vali Ali Ihsan Su'nun eslik ettigi Karaismailoglu, Silifke ilçesindeki Cennet-Cehennem obruklarini da gezdi.

Karaismailoglu, Silifke-Mut ve Silifke-Gülnar ilçeleri arasindaki yol çalismalarini da inceleyerek, bilgi aldi.



Yurt Dünya 5.07.2020 18:57:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

2

Mersin'de silah kaçakçılığı operasyonunda 4 zanlı yakalandı

3

Memleket Partisi Tarsus Belediye Başkan adayı Bozdoğan'ın aracına silahlı saldırı

4

Isparta'da uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

5

GÜNCELLEME - Antalya'da iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 14 kişi yaralandı

6

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da temaslarda bulundu:

7

Hatay'da 6 kişinin öldüğü trafik kazasıyla ilgili tır sürücüsü tutuklandı

8

Burdur'da sahte parayla büyükbaş hayvan dolandırıcılığı yapan 2 zanlı tutuklandı

9

Antalya'da iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 7 kişi yaralandı

10

Osmaniye'de tarihi eser operasyonunda sikke ve objeler ele geçirildi