Bakan Kirişci, Kumluca’da selden etkilenen seraları ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Bakan Kirişci, Kumluca’da selden etkilenen seraları ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Bakan Kirişci, Kumluca’da selden etkilenen seraları ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, serası zarar gören çiftçiye geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, meydana gelen hasarla ilgili bilgi aldı.
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Antalya’da etkili olan kuvvetli yağış sonrası sel felaketinin yaşandığı Kumluca ilçesine geldi. Kumluca’da geçtiğimiz gün yaşanan ve ardında birçok maddi hasar bırakan sel felaketi sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, afet koordinasyon toplantısı düzenledi. Toplantı sonrası zarar gören seraları gezen Bakan Kirişci, çiftçilere geçmiş olsun dileklerini iletti. Beraberinde Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Atay Uslu ve Tuba Vural Çokal ile Kum Mahallesi’nde bulunan tarım arazilerini inceleyen Bakan Kirişci, bölgeyi dron yardımıyla görüp bilgi aldı.

"Ne insani ne İslami bir yaşam bu"
Selden etkilenen arazi içerisindeki bir eve ziyarette bulunan Bakan Kirişci, 3 çocuğu ile birlikte yaşayan ev sahibi Arife Köken’e de geçmiş olsun dileklerini ileterek, evin son haliyle ilgili, “Ne insani ne de İslami bir yaşam bu” dedi.


Güncel 13.12.2022 16:19:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, deprem şehitleri için dua etti

2

Osmaniye'de depremin 3’üncü yıldönümünde anma töreni ve ‘sessiz’ yürüyüş düzenlendi

3

Pazarcık'ta 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitirenler anıldı

4

Adana'da 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı

5

Hatay'da depremlerde yaşamını yitirenler "sessiz yürüyüş"le anıldı

6

Burdur'daki itfaiye ekibi 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri andı

7

Osmaniye'de 6 Şubat 2023'teki depremlerde yaşamını yitirenler anıldı

8

Kahramanmaraş'ta depremlerin üçüncü yılında mezarlık ziyaretleri geceden başladı

9

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Büyükgümüş, Osmaniye'de konuştu:

10

Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor Kulübü, depremde hayatını kaybeden sporcularını unutmadı