Bakan Muş: "Muhalefetin sıkıntılı siyaset anlayışına son vereceğiz"

Bakan Muş:

Bakan Muş: "Muhalefetin sıkıntılı siyaset anlayışına son vereceğiz"

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ”14 Mayıs bayram olacağı için bir bayram temizliği ile muhalefetin sıkıntılı siyaset anlayışına son vereceğiz” dedi.
Akbelen Mahallesi Geleneksel Hıdırellez Buluşması geniş bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan Bakan Mehmet Muş, şenlik için hazırlanan bölgenin yöresel yemeği keşkek Kazanının başına geçerek bir süre karıştırdı.
Etkinliğin selamlama konuşmasını yapan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, uzak ve yakından etkinliklerine katılan herkese çok teşekkür ettiği konuşmasında önümüzdeki hafta yapılacak seçimlerde, ilçesinin her seçim olduğu gibi 14 Mayıs’ta da üzerine düşeni en iyi şekilde yapacağını söyledi.
Ticaret Bakanı Mehmet Muş ise konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ilk turda seçileceğini ifade etti. Bakan Muş, ”Zaman kaybetmeye tahammülümüz yok. O nedenle ilk turda bu işi bitirip hemen ülkemiz için çalışmaya başlamamız gerekiyor. Çünkü daha yapacak çok işimiz var“ diye konuştu.
Konuşmasında muhalefet terörü destekleyenler ile iş tuttuğunu öne süren Bakan Mehmet Muş, “İki kardeş anlaşamıyor bunlar yedi farklı görüş nasıl anlaşacaklar” diye sordu. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Kavak Akbelen Mahallesi’nde yaptığı konuşmasında şunları söyledi:
“14 Mayıs’ta iki önemli şey yapacağız. İlki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçeceğiz. İkincisi ise muhalefetin ortaya koyduğu bu sıkıntılı siyaset anlayışını temizleyeceğiz. Biz millet olarak temizlik yapmaya alışkın bir milletiz. Mesela her bayram temizlik yaparız. 14 Mayıs’ta bayram olacağı için bir bayram temizliği ile bunları da temizlemek lazım. Teker teker geldiler yenilerek gittiler. Şimdi hepsi birden geldi ama gene yenilecekler”
Akbelen Mahallesi Geleneksel Hıdırellez Buluşmasına Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, 25. Dönem TBMM Başkan Vekili ve Milletvekili Naci Bostancı. Milletvekili Fuat Köktaş, Milletvekili adayı Ersan Aksu, AK Parti ilçe Başkanı Onur Bakır, MHP İlçe Başkanı Avni Gadiş, KAVSİYAD Başkanı Serdar Yerişkin, Muhtarlar, KA-DEF Başkanı Bayram Erişgin ile Samsun ve Kavak’tan gelen çok sayıda kişi katıld


Politika 7.05.2023 17:51:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

2

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

4

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

5

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

9

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

10

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu