Bakan Özer: “Kumru ve Korgan Devlet Hastaneleri C seviyesine yükseltildi”

Bakan Özer: “Kumru ve Korgan Devlet Hastaneleri C seviyesine yükseltildi”

Bakan Özer: “Kumru ve Korgan Devlet Hastaneleri C seviyesine yükseltildi”

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ordu’nun Kumru ve Korgan ilçelerindeki devlet hastanelerinin D seviyesinden C seviyesine yükseltildiğini açıkladı.
Milli Eğitim Bakanı ve 28. Dönem AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer, Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen ‘Ordu Muhtarları Köy Yaşam Merkezleri Değerlendirme Toplantısı’ sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Bakan Özer yaptığı açıklamada, Ordu’da sağlık alanında iyileştirmeler yapmak için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Korgan’a gittiğim zaman Korgan’da en büyük talep Korgan Hastanesi’nin D seviyesinin C seviyesine yükseltilmesiydi. Sadece Korgan’da değil, Kumru’yu da buna dahil ettik. Korgan ve Kumru’daki Devlet Hastanelerimiz D seviyesinden C seviyesine yükseltildi. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Artık Korgan ve Kumru’daki hizmetin kapasitesi, daha önce hizmet veremediği alanlarda hizmet verebilme kapasitesi artmış oldu” dedi.


Sağlık 3.05.2023 12:55:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanyaspor, Konyaspor maçının hazırlıklarına başladı

2

Burdur'da otomobilin çarptığı yaya yaralandı

3

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü güven tazeledi

4

Aston Martin Türkiye'den İstanbul'da özel sürüş etkinliği

5

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

6

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

7

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

8

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

9

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı