Bakan Varank, ilk kez oyunu kullanan gençlerle gece yarısı basketbol maçı yaptı

Bakan Varank, ilk kez oyunu kullanan gençlerle gece yarısı basketbol maçı yaptı

Bakan Varank, ilk kez oyunu kullanan gençlerle gece yarısı basketbol maçı yaptı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa’da gençlerle gece yarısı basketbol oynadı.
Bakan Varank, gece saatlerinde gençlerle basketbol oynamak için Nilüfer ilçesindeki bir basketbol sahasında ilk kez oy kullanan gençlerle buluştu. Isınma hareketlerinin ardından Varank, iki takım oyuncularına başarılar diledi. Tek pota 3’e 3 kıyasıya mücadeleyle geçen maçı vatandaşlar da saha kenarından izledi.
Maçın ardından açıklama yapan Varank, gençlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "İlk defa oy kullanan genç arkadaşlarımızla basket oynadık. Nasıl basketleri isabetliyse oyları da isabetli olsun diye. Gençler çok başarılı ve enerjileri yüksek. Ama bu enerjilerini diri tutmak lazım” diyerek gençlere baklava ikram etti.
Maçın ardından parkta bulunan grafiti köşesine giderek sprey boya ile Türk bayrağı çizen Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın baş harflerini de yazarak alkış aldı. AK Parti Bursa Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Temiztürk de Varank’a eşlik etti.
Daha sonra kokoreç tezgahı başına geçen Bakan Varank, maçı izleyen vatandaşlarla gençlere kokoreç ikram etti.


Politika 20.05.2023 12:02:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de asansör boşluğuna düşen yaşlı kadın öldü

2

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

3

GÜNCELLEME - Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

4

Mersin'de yolcu otobüslerindeki 300 kilogram sucuk ve 2 koli çiğköfteye el konuldu

5

Antalya'da ormanlık alanda yangın çıktı

6

Hatay'da evden para ve ziynet eşyası çalan şüpheli tutuklandı

7

Adana'da otomobilin dere yatağına devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı

8

Antalya'da sahilde erkek cesedi bulundu

9

Mersin'de üniversiteler arasında akademik işbirlikleri ele alındı

10

Cookshop Markalar Topluluğu'nda üst düzey atama