Bakan Yardımcısı Şensoy, eğitim kampüsü projesini inceledi

Bakan Yardımcısı Şensoy, eğitim kampüsü projesini inceledi

Bakan Yardımcısı Şensoy, eğitim kampüsü projesini inceledi

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, Sırrıpaşa Mahallesi’ne inşa edilmesi planlanan eğitim kampüsü projesi ile ilgili incelemelerde bulundu.
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i ziyaret etmişti. Bakan Özer ile eğitim kampüsü projesinin detayları üzerine konuşan Aygün, Derince’de yapılması planlanan ve 2020 yılı içerisinde protokolü imzalanan kampüs okul projesi için Milli Eğitim Bakan Yardımcısının iştirakleriyle bir inceleme yapılacağını ifade etmişti.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret ederek projeyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Umut Gür, Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen ve Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır’ın da hazır bulunduğu programda; ilk etapta projenin detayları görüşüldü. Heyet daha sonra projenin inşa edilmesi planlanan Sırrıpaşa Mahallesi’ndeki alanda incelemelerde bulundu.


Güncel 20.02.2022 12:07:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 13 zanlı tutuklandı

2

Hatay'da "nitelikli yağma" iddiasıyla yakalanan 6 zanlı tutuklandı

3

Hatay'da bariyere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

4

Adana'da ahşap parke ve panel fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

5

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da konuştu:

6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da gençlerle buluştu:

7

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yenigün, Adana'da konuştu:

8

Hatay'da dereye düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

9

Hatay'da lastik deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

10

Silifke ilçesinde öğrenciler için buz pateni pisti kuruldu