Bakan Yardımcısı Şensoy, güçlendirilmiş okulun açılışına katıldı

Bakan Yardımcısı Şensoy, güçlendirilmiş okulun açılışına katıldı

Bakan Yardımcısı Şensoy, güçlendirilmiş okulun açılışına katıldı

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde güçlendirilme çalışmalarının tamamlandığı Osmaniye İlköğretim Okulu’nun açılışına katıldı.
Güçlendirilmesi yapılarak, depreme dayanıklı hale getirilen ilkokulun açılışına katılan Şensoy, burada öğrencilerin düzenlediği gösterileri izledi. Etkinlikte konuşan Şensoy, Akçakoca’da 5 okulun güçlendirme çalışması yapıldığını, 3’ünün bittiğini, birinin haftaya, diğerinin ise yakın zamanda biteceğini söyledi.
Tüm çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Şensoy, "Daha önce söz vermiştim. Okul tamamlanınca açılışa geleceğim diyordum. O sözümün tutmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu yıl okullar kapandıktan sonra hazırlıklara başladık. Bu süreci çok yoğun bir şekilde geçirdik. Personel sorununu hallettik. 60 bin temizlik personelini 81 ilimize dağıttık. Çocuklarımız pırıl pırıl okullarına kavuşmuş oldu" dedi.
Konuşmasının ardından Şensoy, öğretmenlerle görüştükten sonra, sınıfları gezerek öğrencilere hediyeler verdi.


Güncel 13.09.2022 14:48:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Dörtyol'da ilçesinde göçük altında kalan köpek yavrularını itfaiye ekibi çıkardı

2

Antakya ilçesinde devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı

3

Burdur'da minibüsle otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

4

Davraz Kayak Merkezi hafta sonunda yaklaşık 24 bin kişiyi ağırladı

5

Alanya'da heyelan cep telefonu kamerasıyla kaydedildi

6

YÖRSİAD Başkanı Oral, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, AK Parti Mersin İl Başkanlığı'nda konuştu:

8

Alkolün kararttığı hayatı YEDAM'la canlandı

9

Kaputaş Plajı'nda yağışın etkisiyle denizin rengi mavinin farklı tonlarına dönüştü

10

Düziçi’nde motosiklet yandı