Bakan Yardımcısı Şensoy, güçlendirilmiş okulun açılışına katıldı

Bakan Yardımcısı Şensoy, güçlendirilmiş okulun açılışına katıldı

Bakan Yardımcısı Şensoy, güçlendirilmiş okulun açılışına katıldı

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde güçlendirilme çalışmalarının tamamlandığı Osmaniye İlköğretim Okulu’nun açılışına katıldı.
Güçlendirilmesi yapılarak, depreme dayanıklı hale getirilen ilkokulun açılışına katılan Şensoy, burada öğrencilerin düzenlediği gösterileri izledi. Etkinlikte konuşan Şensoy, Akçakoca’da 5 okulun güçlendirme çalışması yapıldığını, 3’ünün bittiğini, birinin haftaya, diğerinin ise yakın zamanda biteceğini söyledi.
Tüm çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Şensoy, "Daha önce söz vermiştim. Okul tamamlanınca açılışa geleceğim diyordum. O sözümün tutmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu yıl okullar kapandıktan sonra hazırlıklara başladık. Bu süreci çok yoğun bir şekilde geçirdik. Personel sorununu hallettik. 60 bin temizlik personelini 81 ilimize dağıttık. Çocuklarımız pırıl pırıl okullarına kavuşmuş oldu" dedi.
Konuşmasının ardından Şensoy, öğretmenlerle görüştükten sonra, sınıfları gezerek öğrencilere hediyeler verdi.


Güncel 13.09.2022 14:48:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 13 zanlı tutuklandı

2

Hatay'da "nitelikli yağma" iddiasıyla yakalanan 6 zanlı tutuklandı

3

Hatay'da bariyere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

4

Adana'da ahşap parke ve panel fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

5

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da konuştu:

6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Adana'da gençlerle buluştu:

7

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yenigün, Adana'da konuştu:

8

Hatay'da dereye düşen otomobildeki 5 kişi yaralandı

9

Hatay'da lastik deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

10

Silifke ilçesinde öğrenciler için buz pateni pisti kuruldu