Bakan Yardımcısı Şensoy, güçlendirilmiş okulun açılışına katıldı

Bakan Yardımcısı Şensoy, güçlendirilmiş okulun açılışına katıldı

Bakan Yardımcısı Şensoy, güçlendirilmiş okulun açılışına katıldı

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde güçlendirilme çalışmalarının tamamlandığı Osmaniye İlköğretim Okulu’nun açılışına katıldı.
Güçlendirilmesi yapılarak, depreme dayanıklı hale getirilen ilkokulun açılışına katılan Şensoy, burada öğrencilerin düzenlediği gösterileri izledi. Etkinlikte konuşan Şensoy, Akçakoca’da 5 okulun güçlendirme çalışması yapıldığını, 3’ünün bittiğini, birinin haftaya, diğerinin ise yakın zamanda biteceğini söyledi.
Tüm çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Şensoy, "Daha önce söz vermiştim. Okul tamamlanınca açılışa geleceğim diyordum. O sözümün tutmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu yıl okullar kapandıktan sonra hazırlıklara başladık. Bu süreci çok yoğun bir şekilde geçirdik. Personel sorununu hallettik. 60 bin temizlik personelini 81 ilimize dağıttık. Çocuklarımız pırıl pırıl okullarına kavuşmuş oldu" dedi.
Konuşmasının ardından Şensoy, öğretmenlerle görüştükten sonra, sınıfları gezerek öğrencilere hediyeler verdi.


Güncel 13.09.2022 14:48:34 0

İlginizi Çekebilir

1

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

2

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

5

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

6

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

7

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

8

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

9

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

10

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası