BAKAN ALBAYRAK’IN ZİYARETİNDEN SONRA OSMANİYE’YE MÜJDELİ HABER

BAKAN ALBAYRAK’IN ZİYARETİNDEN SONRA OSMANİYE’YE MÜJDELİ HABER

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın, "Türkiye için değişim başlıyor" programı kapsamında Osmaniye'de iş dünyası ile buluşmasının ardından iki önemli müjde geldi.

Osmaniye'de iş dünyası ile buluşmasının ardından esnafları ziyaret eden Bakan Albayrak'a vatandaşlar yoğun ilgi göstermiş ve Bakan Albayrak da yoğun ilgiyi karşılıksız bırakmayarak sosyal medya hesabından Osmaniye için bir teşekkür videosu yayınlamıştı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın Osmaniye ziyaretinin üzerinden bir hafta geçmeden Osmaniyeli vatandaşların merakla beklediği iki konuda müjdeli haber geldi.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın talimatıyla Karayolları Genel Müdürlüğü ve Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü bünyesinde Osmaniye’de devam eden tüm projelerde önemli bir eşiğin aşıldığını bildirdi.

Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu şunları kaydetti:

“Osmaniye ve Kadirli OSB’nin geliştirilmesinin, bölgemizin kalkınması için en kritik noktalardan birisi olduğuna inanıyoruz. Bu doğrultudaki gayretlerimizin başında da ulaşım ve lojistik yer alıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü ve Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü nezdinde yürüttüğümüz çalışmaları belirli bir seviyeye getirmiştik. Söz konusu durumu geçtiğimiz haftaki Osmaniye ziyaretinde Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’a aktardık, kendisi de bizzat ilgilenerek verdiği talimatlarla projelerin daha da hızlanmasını sağladı. Böylece Ceyhan - Çukurköprü - Kozan - Kadirli devlet yolu, Osmaniye il sınırları içerisindeki Çukurköprü - Kadirli - Organize Sanayi Bölgesi yolu ve Düziçi Yarbaşı - Otoban bağlantı yolu ile Adana - İmamoğlu - Kozan - Kadirli - Osmaniye demiryolu ve Osmaniye - Kadirli - Organize Sanayi Bölgesi demiryolu çalışmaları çok önemli bir eşiği aşmış oldu. İlgi ve desteklerinden dolayı Sayın Bakanımıza tüm hemşehrilerim adına sonsuz şükranlarımı sunuyor, Osmaniye’yi bölgenin parlayan yıldızı yapma konusundaki kararlılığımızı sonuna kadar sürdüreceğimizi yineliyorum.”



Osmaniye 14.02.2020 16:22:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği