Bakan Özhaseki; Deprem Bölgesindeki İl Ve İlçelerin Ticaret Ve sanayi Odası Başkanları İle Bir Araya Geldi

Bakan Özhaseki; Deprem Bölgesindeki İl Ve İlçelerin Ticaret Ve sanayi Odası Başkanları İle Bir Araya Geldi

BAKAN MEHMET ÖZHASEKİ:

 

“ELİMİZ, EMEĞİMİZ DEPREM BÖLGESİNDE”

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki Sanayi ve Ticaret Odası Başkanları ile bir araya geldi. Bakan Özhaseki, “Bir ve beraberce çalışıyoruz. Çabamız, elimiz, emeğimiz deprem bölgesinde. Tüm gücümüzle, hep birlikte el ele vererek şehirlerimizi en kısa sürede eskisinden daha güvenli ve daha güzel hale getireceğiz.” dedi.

 

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ile bir istişare toplantısı düzenledi. Deprem bölgesindeki il ve ilçelerin Oda Başkanları ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bürokratlarının katıldığı toplantıda, inşası devam eden konutlar, şehir meydanları, ‘Yerinde Dönüşüm’ projesi başta olmak üzere deprem bölgesinde yürütülen çalışmalar görüşüldü.

 

“BÜTÜN GÜCÜMÜZLE ARAZİDEYİZ”

“İlk gündem maddemiz 6 Şubat depremlerinden etkilenen şehirlerimizi ayağa kaldırmak” diyen Bakan Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde yürütülen çalışmaları birebir takip ettiğini söyledi. Bölgenin hızla ayağa kaldırılması için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Bakan Özhaseki, “Bir ve beraberce çalışıyoruz; çabamız, elimiz, emeğimiz deprem bölgesinde. Şehirlerimizi bir an evvel inşa ve ihya etme gayretindeyiz. Bu süreçte, oluşan sorunları ve olumsuzlukları da hassasiyetle takip edip çözüme kavuşturuyoruz. Tüm gücümüzle, hep birlikte el ele vererek şehirlerimizi en kısa sürede eskisinden daha güvenli ve daha güzel hale getireceğiz. Bütün gücümüzle arazideyiz.” diye konuştu.

 

 



Osmaniye 27.10.2023 20:08:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

2

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

3

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

4

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

5

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

6

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

7

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

8

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

9

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

10

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi