Bakırköy’de 5 kişi taksiciyi rehin alıp ‘bombalı saldırı’ tehdidinde bulundular

Bakırköy’de 5 kişi taksiciyi rehin alıp ‘bombalı saldırı’ tehdidinde bulundular

Bakırköy’de 5 kişi taksiciyi rehin alıp ‘bombalı saldırı’ tehdidinde bulundular

Bakırköy’de, 5 şahıs bir taksiciyi kaçırarak rehin aldı. Kaçırdıkları taksi sürücüsünü silahla tehdit ederek, ‘patlama yapacaklarını’ söylediler. İhbar üzerine harekete geçen polisler, E-5 Karayolu Ataköy mevkiinde yolu kapatıp aracı aldı. Şahıslar gözaltına alınırken, araç incelemenin ardından çekildi.
Olay, 05.00 sularında Bakırköy Ataköy’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ataköy’de 5 kişi, 34 TJS 44 plakalı ticari taksi sürücüsünü silahla tehdit edip rehin aldı. Taksiye binen 5 kişi daha sonra tehditlerine devam ederek, sürücüden gitmesini istedi. İhbar üzerine, aracın yakalanması için çok sayıda polis ekipleri sevk edildi.
Bunun üzerine sürücü taksiyi önce Florya’ya doğru sürdü, ardından Florya metrobüs durağından E-5 Karayolu Topkapı istikametine girdi.
Polisler bir yandan aracı kovalarken, Bahçelievler ve Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, E-5 Karayolu ile yan yolun Ataköy mevki Topkapı istikametini tamamen kapattı.
Daha sonra araç Ataköy’de yakalandı. Polisler, aracın içindeki 5 kişi kelepçeleyerek gözaltına alırken, taksi sürücüsü de ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Gözaltına alınan şüphelilerden bir kişi, çekim yapan gazetecilere saldırarak, ‘harekette’ bulundu.
İncelemenin ardından aracın içinde ‘patlayıcı madde veya silahın’ olup olmadığına ilişkin bilgi verilmezken araç, incelemenin ardından çekici yardımıyla otoparka çekildi.
Emniyete götürülen zanlıların işlemleri sürüyor.


Yurt Dünya 29.06.2020 06:56:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

2

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

3

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

4

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor

5

TİM Başkanı Gültepe, Antalya'da "Bölgesel İhracat Buluşmaları"nda konuştu:

6

Alanya'da yaklaşık 20 aracın lastiklerinin kesilmesi güvenlik kamerasında

7

Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde "Doğurganlığın Korunması Sempozyumu" gerçekleştirildi

8

Antakya Belediye Başkanı Yapar, vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programına davet etti

9

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara zarar veren zanlı tutuklandı

10

Hatay'da otomobilin LPG tankı ve tavan döşemesinde kaçak ürünler bulundu