Bakkal ve bayilerin sesi olmaya geliyor

Bakkal ve bayilerin sesi olmaya geliyor

Bakkal ve bayilerin sesi olmaya geliyor

Eskişehir Bakkal ve Bayiler Esnaf Odasına adaylığını açıklayan Mehmet Akif Öncel, yapacakları projelerle esnafın sorunlarını çözmek için çalışacaklarını söyledi.
Eskişehir’de 9 Ocak 2022 tarihinde yapılacak olan Eskişehir Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası seçiminde aday olduğunu açıklayan Mehmet Akif Öncel, çalışmalarına hız verdi. Bir yandan esnaf ziyareti yaparken, diğer yandan seçilecekleri takdirde gerçekleştirecekleri projelerin alt yapılarını gerçekleştiriyor. Mahallelerde yıllardır vatandaşların zor günlerinde yanında olan ve destekçisi konumunda bulunan bakkal ve bayilerin daha iyi koşullarda hizmet vermesi için gerekli projeleri gerçekleştireceklerini söyleyen Öncel, genç bir ekipler çalışacaklarını söyledi.
Esnafın her zaman yanında olacaklarını ve yaptıkları projelerle rahat ve daha kazançlarının yükselmesi için çalışacaklarını ifade eden Mehmet Akif Öncel, “Bilindiği üzere Eskişehir Bakkal ve Bayiler Esnaf Odasına adayız. Dinamik bir yönetim ile bize bağlı olan tüm üyelerimizin ve esnafın sesi olacağız. Son dönemde büyük mağaza ve kuruluşların esnafı nasıl ezdiğine şahit oluyoruz. Buna asla izin vermeyeceğiz, devamlı takipçisi olacağız. Göreve geldiğimizde üyelerimize ve esnafa ilk günden son nefesimize kadar sahip çıkacağımızı herkes bilsin, duysun” dedi.


Güncel 18.12.2021 14:25:07 0
Anahtar Kelimeler: bakkal ve bayilerin sesi olmaya geliyor

İlginizi Çekebilir

1

Finike'nin turuncu bahçelerinde portakal hasadı sürüyor

2

Burdur'da 2 tırın çarpıştığı kazada sürücüler yaralandı

3

Üstün yetenekli öğrencilerin eğitim sürecinde doğru anlaşılması önem taşıyor

4

Antalya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı

5

Corendon Sport Talks'un konuğu Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özbek oldu

6

Alanya'da sağanak kırsal mahallelerde hasara yol açtı

7

Yıldız Holding'den Türkiye Gastronomi Liseleri Projesi'ne destek

8

Mersin'de çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen kişi otele yerleştirildi

9

4. Fotoğraf ve Videografi Zirvesi Antalya'da başladı

10

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Doru, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı