Balcılar, 7 Ocak`ı ziyaret etti

Balcılar, 7 Ocak`ı ziyaret etti

Kadirli`nin tanınmış gazetecilerinden ve Sıla Gazetesi Sahibi Fatih Balcılar, yeni yerine taşınan Osmaniye 7 Ocak Gazeteciler Cemiyeti`ni ziyaret etti.

Sıla Gazetesi Sahibi Fatih Balcılar`ı,  Osmaniye 7 Ocak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bahri Çolpan, kapıda karşıladı.

Balcılar, yaptığı açıklamada, yeni hizmet binasının hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, "Osmaniye`ye geldiğimiz zaman rahatlıkla oturup kalkabileceğimiz, haber yapabileceğimiz güzel bir mekan olmuş. Osmaniye`ye hayırlı olsun"dedi.

Osmaniye 7 Ocak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bahri Çolpan`da yaptığı açıklamada Gazeteci Fatih Balcılar`la kardeşten de ileri diyecek kadar bir dostluklarının oluştuğunu  ve kendisinin de çok sevdiğini ifade ederek,"Canım kardeşime teşekkür ediyorum. Fatih kardeşimin her zaman başımın üstünde yeri var. Ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum"dedi.



Güncel 25.10.2016 05:07:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de hasta taşıyan ambulansla cipin karıştığı kazada 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı

2

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

3

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

4

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

5

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

6

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

7

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

8

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

9

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

10

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu: