Balıkesir’de ağaçlar erken çiçek açtı

Balıkesir’de ağaçlar erken çiçek açtı

Balıkesir’de ağaçlar erken çiçek açtı

Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve ılık havanın bitkileri de etkilediği Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde normalde nisan ayına doğru tomurcuklanması gereken meyve ağaçları bu yıl da erken çiçek açtı.
Baharın müjdeleyicisi çiçekler görsel güzellik oluştursa da kuraklık tehlikesi de kapıda. Yağışların az olması, çiçeklerin erken açması çiftçiyi de tedirgin ediyor.
Gördüğü güzellik karşısında hem sevindiğini hem de üzüldüğünü belirten Mustafa Çelik “Bu gün bahçeye geldim. Gördüğüm görüntüye bir anda çok sevindim ama bir yandan da çok üzüldüm. Badem ağaçları çok erken çiçeklerini açmış. Daha bir falan zamanı var çiçek açması için görüntüsü müthiş ama erken açması beni endişelendiriyor. İnşallah endişelendiğim gibi olmaz inşallah güzel bir sezon geçiririz” dedi.


Güncel 1.03.2023 11:34:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi