Balıkesir’de jandarmadan radarlı hız kontrolü

Balıkesir’de jandarmadan radarlı hız kontrolü

Balıkesir’de jandarmadan radarlı hız kontrolü

Balıkesir’de Jandarma Trafik Timleri Ramazan Bayramı boyunca ana ve tali yollarda yaptıkları hız denetimlerinde toplam 4 bin 411 aracı kontrol ederken, 118 aracı trafikten men ederek, kurallara uymayan sürücülere 66 bin 793 TL idari para cezası uyguladı.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerince, Ramazan Bayramı boyunca alınan trafik tedbirleri ile trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak, sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek, hız ihlali kaynaklı trafik kazalarını önlemek ve kaza sonucunda meydana gelen can ve mal kayıplarını en aza indirmek maksadıyla "Radarlı Hız Denetimi" yapıldı.
Yapılan denetimler sonucunda 4 bin 411 araç kontrol edilmiş, 118 araca 66 bin 793 TL idari para cezası uygulandı ve 5 araç trafikten men edilirken, 4 sürücünün belgesine el konuldu.


Yurt Dünya 6.05.2022 09:22:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

2

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

3

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

4

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

5

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

6

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor

7

TİM Başkanı Gültepe, Antalya'da "Bölgesel İhracat Buluşmaları"nda konuştu:

8

Alanya'da yaklaşık 20 aracın lastiklerinin kesilmesi güvenlik kamerasında

9

Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde "Doğurganlığın Korunması Sempozyumu" gerçekleştirildi

10

Antakya Belediye Başkanı Yapar, vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programına davet etti