Balıkesir’de vaka sayıları yükselişte

Balıkesir’de vaka sayıları yükselişte

Balıkesir’de vaka sayıları yükselişte

Balıkesir Vali Hasan Şıldak sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla salgınla ilgili uyarıda bulundu. Vali Şıldak, "Aşılama sayılarının artmasıyla korona virüs etkisini azaltmış olsa da, tedbirlere dikkat edilmediğinde vaka sayıları yine artma eğilimi gösteriyor" dedi.
Vali Şıldak aşılamanın ve tedbirlere uymanın önemine sık sık değinirken bu kez rehavete kapılmamak gerektiğine vurgu yaptı. Virüse karşı bizleri en güçlü kılan noktanın tedbirler ve aşı olduğunu da belirten Şıldak paylaşımında Balıkesir’de salgının tekrar yükseliş eğilimine girdiğini belirtti. Vaka sayılarının artışa geçtiği bu günlerde tedbirlere ciddi manada uymak gerektiğine dikkat çeken Şıldak; “Değerli Vatandaşlarımız, Salgın hastalık İlimizde tekrar bir yükseliş dönemine girdi. Vaka sayıları ciddi şekilde tedbir gerektiriyor! Maske ve mesafe kuralını uygulamamız zorunlu! Kuralları terketmeyelim, rehavete kapılmayalım! Tedbirler ve aşıdan başka bir gücümüz yok!” şeklinde açıklamada bulundu.


Güncel 18.08.2021 10:53:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı