Balıkesir’de yüksek riske rağmen kafede okey oynarken yakalandılar

Balıkesir’de yüksek riske rağmen kafede okey oynarken yakalandılar

Balıkesir’de yüksek riske rağmen kafede okey oynarken yakalandılar

Çok riskli iller arasında yer alan Balıkesir’de denetimler aralıksız sürerken bir kafede okey oynayan 3 kişi kolluk görevlileri tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Edremit merkez ve Akçay bölgesinde denetimleri aralıksız sürerken çarşı ve mahalle bekçilerinin pandemi kapsamında yapmış olduğu mücadeleyi sekteye uğratanlara da kolluk görevlileri göz açtırmıyor.
Akçay Sarıkız Mahallesi Fatih Caddesinde bulunan bir kafede iş yerinin açık olduğu ve iş yeri içerisinde Mesut S., Mesut T., Mümin E. isimli şahısların maskesiz şekilde kapalı alanda sigara içerek ve alkol alarak oyun oynamaları kameraya ise böyle yansıdı. Ekipler, pandemi kurallarını ihlal eden 3 şahıs ile iş yeri sahibi Kadir G. isimli kişilere, 1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununa Aykırılık nedeniyle 900 lira ve 4207 Sayılı Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi Kanununa aykırılıktan 2813 lira ve Umumi Hıfzısıhha Kanuna aykırılık sebebiylede ayrı ayrı 3150 liralık idari yaptırım uyguladı.


Yurt Dünya 11.03.2021 15:38:27 0

İlginizi Çekebilir

1

NetWork "Kürk Koleksiyonu"nu beğeniye sundu

2

Logo Yazılım ve Türkiye İş Bankası'ndan işletmelere "Fatura Finansmanı" hizmeti

3

ÇÜ İletişim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ayşe Aslı Sezgin Büyükalaca atandı

4

Ege Yapı kentsel dönüşüm ve karbon salımına ilişkin araştırmasının bulgularını paylaştı

5

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

6

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

7

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

8

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

9

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

10

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı