Balıkesirli KAÇEP’li bayanlar Ankara’da

Balıkesirli KAÇEP’li bayanlar Ankara’da

Balıkesirli KAÇEP’li bayanlar Ankara’da

Balıkesir Milliyetçi Hareket Partisi çalışmalarını sürdürüyor. MHP Kadın kollarının bir organı olan KAÇEP’li bayanlar Ankara’ya çıkartma yaptılar.
Bu buluşmalar akabinde Balıkesir merkez KAÇEP (Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları Başkanlığı) Başkanı Bedriye Kurtay Başkanlığında Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinin "Engelsiz Yaşam" paneline katıldılar.
KAÇEP Başkanı Bedriye Kurtay, İlçe KAÇEP Başkanları ve Balıkesir’in ilçelerinden gelen MHP’ye gönül vermiş bayanlar adeta Ankara’da faaliyette bulundu. Balıkesir’den gelen heyet daha sonra Ankara Etimesgut Belediyesi’nin hizmete açmış olduğu Türk Tarih Müzesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Enver Demirel ile de görüşme fırsatı bulan KAÇEP’li üyeler burada müzeyi gezerek bilgiler aldılar.


Güncel 5.12.2022 13:48:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da zeytinlik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

2

Habib-i Neccar Camisi'nde 6 Şubat depremlerinin üçüncü yılında hatim duası yapıldı

3

Antalya'da kuvvetli sağanak hayatı olumsuz etkiliyor

4

Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, depremlerin yıl dönümünde Osmaniye'de hatim duası yaptı

5

Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş, deprem şehitleri için dua etti

6

Osmaniye'de depremin 3’üncü yıldönümünde anma töreni ve ‘sessiz’ yürüyüş düzenlendi

7

Pazarcık'ta 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitirenler anıldı

8

Adana'da 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anıldı

9

Hatay'da depremlerde yaşamını yitirenler "sessiz yürüyüş"le anıldı

10

Burdur'daki itfaiye ekibi 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri andı