Balıkesirli para yüzücü Sinan Balacan Türkiye Şampiyonu

Balıkesirli para yüzücü Sinan Balacan Türkiye Şampiyonu

Balıkesirli para yüzücü Sinan Balacan Türkiye Şampiyonu

2022 Para Yüzme Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Müsabakaları; Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığı tarafından Konya’da tamamlandı. Para Yüzme Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışları’nda Balıkesir’i temsil eden para yüzücü Sinan Balacan Türkiye Şampiyonu oldu.
Para Yüzme Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Yarışması, 65 kulüpten 195 sporcunun katılımıyla Konya’da tamamlandı. 2022 Para Yüzme Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım Seçme Müsabakalarında Balıkesir’i temsil eden para yüzücü Sinan Balacan; SB3 kategorisi 50 m kurbağalamada yüzdüğü 01:20:93 derecesiyle Türkiye Şampiyonu oldu. Daha önce İslami Dayanışma Oyunları’na ev sahipliği yapan Konya Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen organizasyonda sporcular; serbest, sırtüstü, kurbağalama, kelebek ve ferdi karışık kategorilerinde mücadele etti. Sporculara madalyalarını Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Başkanı Muaz Ergezen, Genel Sekreter Mehmet Berk İnan ve Para Yüzme Teknik Kurulu takdim etti.
Başarılarından dolayı sporcuya tebriklerini ileten Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bizlere yaşattığı gurur için sporcumuzu yürekten kutluyorum. Engel tanımayan altın sporcularımız bu şehrin ve ülkenin parlayan yıldızları. Uluslararası arenada da şehrimizi, ülkemizi başarıyla temsil edeceğine inanıyoruz. Sporcumuz Sinan Balacan’ı azmi ve başarıları dolayısıyla tebrik ediyor, ailesine de emekleri için sonsuz teşekkür ediyorum’ dedi.


Spor 10.12.2022 15:18:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Paralimpik sporcu Fırat, engelli bisikletçiler için yarışların gelişmesini istiyor

2

AKRA Gran Fondo Antalya, kentin güzelliklerinin tanıtılmasında önemli rol oynuyor

3

Alanyaspor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

4

Adana Demirspor-Galatasaray maçının ardından

5

Adana Demirspor sahasında Galatasaray'a 3-0 yenildi

6

Adana Demirspor Galatasaray maçından önemli anlar

7

AKRA Gran Fondo Antalya'nın tanıtım toplantısı yapıldı

8

Çukurova Basketbol Kulübünün adı, logosu ve temsil renkleri değişti

9

Alanya'da Dünya Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası'nın 1. etabı başladı

10

Kempo IKF Dünya Şampiyonası, Antalya'da başladı