Balkaya, fuarda yeni teknolojileri inceledi

Balkaya, fuarda yeni teknolojileri inceledi

Balkaya, fuarda yeni teknolojileri inceledi

Yalova Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Emirhan Balkaya Sürdürülebilirlik ve Sıfır Atık Fuarı’nda (ENTECH) yeni teknolojiler hakkında bilgiler aldı.
Balkaya, Türkiye’nin çevre teknolojileri ve sıfır atık alanında gerçekleştirilen tek fuarına belediyenin çevre mühendisleri Nil Kaya ve Gülhatun Oğuz ile katıldı. Balkaya, Yalova Belediyesi’nin en yeni müdürlüklerinden biri olarak yeni teknolojileri belediyeye entegre edebilmek için fuarda yenilikleri takip ettiklerini belirterek, “Birçok konuda pilot il olan şehrimizi, sıfır atık konusunda da lider iller konumuna yükseltebilmek adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yeni teknolojileri ve bu konuda yapılabilecek çalışmaları da yakından takip edip belediyemize entegrasyonunu yapmak istiyoruz. Bu sebeple fuarlar bizler için önem arz ediyor. Her yeni çalışmanın takipçisiyiz” dedi.
Fuar, Türkiye’nin en önemli analiz, arıtma, araştırma ve eğitim, atık, depolama, enerji, geri dönüşüm, hava kirliliği, su, temizlik ve yüzey çalışmaları alanlarından hizmet veren yüzlerce katılımcıyı, yerli ve yabancı binlerce alıcıyla buluşturuyor.


Güncel 24.11.2022 15:03:00 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Büyükgümüş, Osmaniye'de konuştu:

2

Akedaş Kahramanmaraş İstiklalspor Kulübü, depremde hayatını kaybeden sporcularını unutmadı

3

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023'teki depremlerde hayatını kaybedenler anıldı

4

Mersin'de bisikletliler 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri anmak için pedal çevirdi

5

Bakırhan ve Bulut, Hatay'da depremlerde yaşamını yitirenleri anma yürüyüşüne katıldı

6

"TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" Antalya'da sürüyor

7

sahibinden.com ilan aramada yeni dönemi sahiAI ile başlattı

8

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Kahramanmaraş’ta ziyaretlerde bulundu

9

ATAV'ın "Jale İnan 2025 Yılın Kadını Ödülü" Prof. Dr. Sarvan'a verildi

10

Akdeniz Bölgesi’nin En İyi Genç Şefleri Adana’da Yarıştı