Balkonda asılı çamaşırları çaldılar

Balkonda asılı çamaşırları çaldılar

Balkonda asılı çamaşırları çaldılar

Eskişehir’de bir evin balkonunda kuruması için asılı duran kıyafetlerin 2 hırsız tarafından çalındığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, 71 Evler Mahallesi Alpnur Sokak’ta gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, kimlikleri tespit edilemeyen 2 şüpheli, bir apartmanın ilk katında bulunan dairenin balkonunda kuruması için asılmış kıyafetleri hedef olarak belirledi. Akşam saatlerinde meydana gelen olayda, şüphelilerden birisi arkadaşına yardım ederek balkona uzanmasını sağladı. Arkadaşının yardımıyla balkona doğru uzanan şüpheli ise çamaşır ipinde asılı olan kıyafetleri çekerek aldı. Güvenlik kameralarına anbean yansıyan olayda 2 şüpheli şahıs, kuruması için asılan 2 parça kıyafeti çalarak kaçtı. Apartmanın etrafındaki bahçenin duvarından atlayan şüpheliler gözden kayboldu.
Yaşadıkları olay karşısında şaşkına dönen apartman sakinleri ise durumu polis ekiplerine bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.


Yurt Dünya 25.10.2022 09:53:10 0

İlginizi Çekebilir

1

ALKÜ'den Akseki MYO'ya Togg desteği

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı