Bandırma’da Bekçiler geri döndü

Bandırma’da Bekçiler geri döndü

Bandırma’da Bekçiler geri döndü

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli çarşı ve mahalle bekçileri, deprem bölgesinde 23 gün görev yaptıktan sonra geri döndüler.
Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkisini gösteren depremin ardından, Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü, deprem bölgesinde vatandaşa yardımcı olmak ve asayiş hizmetlerini sağlamak üzere bünyesinde görevli personellerden oluşan 37 çarşı ve mahalle bekçilerini deprem bölgelerine göndermişti.
Deprem Bölgesindeki bekçiler Bandırma’ya geri döndüler
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı bekçiler, bölgeye giderek buradaki çalışmalara destek oldular.
Bandırma genelinden 37 bekçi asrın afeti olarak tanımlanan deprem bölgelerine giderek, burada çalışmalarını tamamlayarak görev yerlerine geri geldiler. Yaklaşık 23 gün boyunca deprem bölgelerinde görev yapan bekçiler tekrar Bandırma’nın sokaklarında hırsızlık, huzur ve güvenliğin sağlanması için görevlerine devam edecek.


Yurt Dünya 2.03.2023 11:49:45 0

İlginizi Çekebilir

1

13. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası

2

YÖK ve TÜME arasında yapay zeka destekli otonom çiftlik işbirliği protokolü imzalandı

3

Uluslararası Antalya Açık Muaythai Kupası, Antalya'da başladı

4

İş Bankası çocukların müşteri olma sürecini dijital ortama taşıdı

5

İran Milli Futbol Takımı, Antalya'da kamp yapıyor

6

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Adana'da sağanaktan etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu

7

YÖK Başkanı Özvar, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini ziyaret etti

8

Sorgun Yaylası'nda menderesler havadan görüntülendi

9

BSH'den 2025'te 15 milyar avro ciro

10

Akdeniz ilçesindeki parklar temizleniyor