Bandırma’da mesleki ve teknik lise öğrencilerinin emekleri görücüye çıktı

Bandırma’da mesleki ve teknik lise öğrencilerinin emekleri görücüye çıktı

Bandırma’da mesleki ve teknik lise öğrencilerinin emekleri görücüye çıktı

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi çerçevesinde birlikte hazırladıkları, geleneksel yıl sonu sergisi sanatseverlerle buluşturuldu.
Tunç Başaran Kültür Merkezi’de İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Arslan ve okul müdürü Gülsevim Kaçar tarafından açılan sergide Bigep çerçevesinde Cilt Bakım alanı, Grafik ve fotoğrafçılık alanı, Çocuk Gelişimi alanı, Yiyecek-İçecek hizmetlerinde öğrencilerin öğretmenler nezaretinde hazırlanan çalışmalar konuklara tanıtıldı.Okul Müdürü Gülsevim Kaçar, ”Gençlik bizim geleceğimiz, güvenli yarınlarımızın teminatı. Bu yüzden gençlerimizin ortaya koyduğu her çalışma bizler için çok önemlidir. Bizler de bu şuurlu gençlerimizi geleceğe hazırlamada çalışmalarımıza devan edeceğiz” dedi.
Okul bünyesinde öğrenci yetiştiren dört alanın ürettiği hizmetler, sergiyi gezenler tarafından beğeni toplarken öğrencilerin hazırlamış olduğu ürünler dışarıdan talep edildiği takdirde döner sermaye aracılığıyla ücretleri mukabili Bandırmalılarla buluşacak.


Eğitim 16.05.2023 18:28:33 0

İlginizi Çekebilir

1

DenizBank yurt dışından 400 milyon dolar tutarında kaynak temin etti

2

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur Gölü Eylem Planını açıkladı:

3

TEB "Kaza veya Hastalık Sonucu Hastane Gündelik Teminatı"nı sunmaya başladı

4

Novartis Türkiye gençlere yönelik Seninle Olur Programı'nı başlattı

5

Yanlış ilaç ve alternatif yöntemler migreni kronikleştiriyor

6

Hatay'da deprem kaynaklı personel açığı Kariyer ve İstihdam Merkezi sayesinde azaltılıyor

7

Turizm tesislerinde haşereyle mücadelede "Sağlık Bakanlığı onaylı ürün kullanılmalı" uyarısı

8

Samandağ ilçesinde polis ekiplerinin bulduğu yaralı köpek barınağa götürüldü

9

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Prof. Dr. Mete Tunçay'ı anma etkinliği gerçekleştirildi

10

Divarese kış sezonu koleksiyonunu beğeniye sundu